Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
Strona: www.fotografiateatralna.pl
Rzuciłem o ziemię raz, drugi, powlokłem za rowerem na sznurku kilka kilometrów, wrzuciłem do miski z wodą, wyłączyłem, włączyłem i zaczął widzieć zdjęcia. O to chodziło, musiał się poczuć, jak ryba w wodzie.
Reset i kolejne sformatowanie karty pomogły, chociaż się tego nie spodziewałem, bo nie ma żadnej funkcji odpowiedzialnej za to, żeby po ponownym włożeniu karty aparat nie widział zdjęć, które zrobił przed jej wyjęciem (a które komputer ciągle czyta), więc nie wiem, co mogło się stać.
Sven, miałeś taką sytuację z jakimś aparatem?
W każdym razie jest ok. Dzięki. Możemy wrócić do tematu.![]()
Zabawki: Canon 5D MkII |Canon 1D Mk III | Canon 70-200/2,8L | Canon 300/4L IS | Canon 16-35/2,8L | Canon 50/1,4 | Canon 85/1,8 i inne
"korpus niezbyt profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus profi w rękach amatora, ale już korpus profi w rękach profi daje rezultaty bardziej profi niż korpus niezbyt profi w rękach profi"
Jutro będę robił więcej zdjęć w studio, więc napiszę coś w poniedziałek. Czekam też na oprogramowanie, bo nie było w komplecie, Canon w Polsce jeszcze chyba nie dostał aparatów, na instrukcję i oprogramowanie trzeba będzie zaczekać. Ciekaw jestem, jak będzie wywoływać rawy oprogramowanie do tej jedynki.
AF we wszystkich sytuacjach do tej pory działa bezbłędnie, jak natrafię na coś, gdzie ma w ogóle jakieś trudności, to napiszę.
A wlasnie... wrzucilbys jakis filmik z tej nowej zabaweczki. Najlepiej max jakosci 640x480 30fps.
No co? Skoro ma podglad na LCD to i filmy nagrywa, nie?
(wiem, wiem, trolluje nieco, jak mi sie znudzi to sam sobie usune posty)