Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Canon A710 IS nie kuka :(

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kanonada Zobacz posta
    Mój laptop nie ma czytnika kart. Niemniej nie potrzebuję go, żeby zrzucić zdjęcia. Zastanawiam się tylko gdzie tkwi problem, że ten software nie działa. No bo skoro już jest...
    Nie potrzebujesz, ale transmisja z aparatu idzie bardzo wolno. Poprzednio z Canona A60 i S1 zgrywalem z aparatu, bo nie mialem czytnika do kart CF. Naprawde zachecam Cie do wydania kilku do kilkunastu zl na czytnik kart SD. Olej ten caly soft Canona.

kanonada
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez o_andrzej Zobacz posta
    Nie potrzebujesz, ale transmisja z aparatu idzie bardzo wolno. Poprzednio z Canona A60 i S1 zgrywalem z aparatu, bo nie mialem czytnika do kart CF. Naprawde zachecam Cie do wydania kilku do kilkunastu zl na czytnik kart SD. Olej ten caly soft Canona.
    Co prawda nie narzekam na prędkość transmisji zdjęć - przez kreatora lecą całkiem szybko. O czytniku pomyślę - najpierw pożyczę od mamy, by sprawdzić czy to coś zmieni.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez silver76 Zobacz posta
    Czy dobrze rozumiem, podłączylaś aparat do kompa i wyskoczylo okno? wiec to jest w porządku. mam ten sam aparat i włąśnie tak jest.
    Tak jest. Tyle, że wkurza mnie, że ten cały Canon CameraWindow nie działa, bo skoro pojawia sie na pierwszym miejscu to powinien. Cokolwiek by nie mówić/pisać czy ten soft Canona jest OK czy nie, to chciałabym sie o tym sama przekonać. I uparcie będę drążyć temat
    Ostatnio edytowane przez kanonada ; 24-05-2007 o 12:55 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów