Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
to co kolega mario zrobił to rekalama wirusowa. albo jak kto woli szeptana.
Ostatnio edytowane przez schabu ; 21-05-2007 o 12:48
Ostatnio wracając z Kerfura napotkałem coś podobnego na przystanku.
Ludzi full, a centralnie przede mnie (1,5m) podeszła babka jakoś ok 40tki i z kiecką minimalnie niżej niż na załączonym zdjęciu. Ale dosłownie na wysokości 'kocura'. Stwierdziłem, że to raczej nie tak zwyczajnie tylko po prostu może kobieta akurat (wieczór) wybierała się w 'trasę'. Ot stolica, ot zwykłe przewietrzenie...
PS. Kto obstawia czy kucnąłem??Fotki nie wstawie :P
PS2. Jeszcze lepiej było jak wsiadała po schodkach do autobusu![]()
Nadzwyczajna sytuacja jaka miała miejsce w dniu 21 maja 2007 na ul. Ostrobramskiej w Warszawie w ok. 12 godziny.
Zdjęcia wykonane z samochodu przez szybę z siedzenia pasażera.
Zapraszam: http://www.gofoto.org/index.php?p=fo...&typ=kategoria
Kolejne zdjęcia z tej serii są widoczne po kliknięciu na: Poprzednia .
Pozdrawiam,
Canon EOS 20D, 30D + 100-400L USM, 24-105L, 50 f.1.8 II + Speedlite 580EX + Tamron 17-50 F/2.8 + Tamron 28-75 f/2.8 + MARUMI DHG CPL, WPC UV + MC UV + SANDISK CF 4GB, 1GB EXTREME III + LOWEPRO Micro Trekker 200 + Naneu Pro Adventure K3 + SONY HDR-HC5E
foto galeria - galeria zdjęć – aparaty cyfrowe – obiektywy – fotografia cyfrowa - filtry polaryzacyjne - zdjęcia
Mario, zaloz sobie watek w galeriach uzytkownikow i tam wrzucal swoje zdjecia.
i niech to nie bedzie za kazdym razem byle jaki pretekst do reklamy strony...
Nie wiem jak reszta kolegów, ale ja nie rozumiem, a co chodzi w tym reportażu? Znaczy się, coś sie stało, ale nie wiadomo co? Wypadek czy śmigłowiec lądował awaryjnie czy jeszcze jakieś inne nagłe i nieprzewidziane zdarzenie ?![]()
Kurde, prawie jak Windows - kliknij START żeby wyłączyć komputer![]()
mnie już ten wątek drażni - zwłaszcza, że mi się subskrybował
EDIT: a propo zdjęcia - jak masz już robić taki wielki szum to może daj jakąś ciekawą fote. nie można było - jakby to było oczywiście coś ważnego a nie jest - wysiaść z auta i podejść tam?? bez sensu.
Widzisz, mogłeś zrobić fotę komórką i startować w konkursie, a tak LIPA![]()