Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: błędy na zdjęciach

Początki nałogu
    Miasto
    Somewhere in Europe

Domyślnie

Po prostu Kingston.
    Zacznij używać innych kart.

M@riusz
    Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Domyślnie

mialem podobnie w 20d tylko np cala dolna polowka byla w ten sposob uszkodzona, a nie cwiartka jak u Ciebie. Czasem tez pliki wogole sie nie otwieraly, aparat poszedl do serwisu i za 3 cim razem udalo im sie to naprawic, ze niby jakas plyte zasilania wymienili, chociaz kto ich tam wie...
    Co do kart w moim wypadku nie bylo to z nimi zwiazane dzialo sie to na 3 roznych 2 sandiska i 1 kingstona. Aha, tyczylo sie to tylko rawow a na LCD aparatu wygladalo ok.

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

ale nawet podczas przegladania fotek z karty nie było tego widać??
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Mam dwa kingstony po 1GB .przez dwa lata jest ok.Co oczywiscie znaczy tylko tyle że moze byc róznie???

Domyślnie

schabu - jezeli mnie pytasz to nie, nie bylo widac, nie widoczne to bylo rowniez na miniaturkach w dpp bo kazdy raw ma zaszyty jpg i prawdopodobie stad bral obraz zarowno aparat przy przegladaniu jak i generator miniaturek w dpp. Ale juz np RSE uaktualnial miniaturki rawem po pewnym czasie i pokazywaly sie te paski.

Dopiero zaczyna Awatar Delt4
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    schabu - jezeli mnie pytasz to nie, nie bylo widac, nie widoczne to bylo rowniez na miniaturkach w dpp bo kazdy raw ma zaszyty jpg i prawdopodobie stad bral obraz zarowno aparat przy przegladaniu jak i generator miniaturek w dpp. Ale juz np RSE uaktualnial miniaturki rawem po pewnym czasie i pokazywaly sie te paski.
    Miałem identyczny problem to nie wina aparatu tylko karty (a miałem orginalnego sandisca II Extrem). Na pretecu ten problem ani razu mi nie wystąpił. Rada taka skup się następnym razem podczas focenia czy przypadkiem nie uchyla się pokrywka od gniazda karty (w trakcie zapisu). Czasem moze się to zdarzyć.
    Cannon 350D 50F1.8, EFS 18-55, 70-200F4 L ,Takumar 28F3.5, Sonnar 135F3.5, Speedlight 430EX

Domyślnie

Delt - w moim przypadku to byl aparat (sprawdzane na kilku kartach i z tym programem do zgrywania fotek po kablu od razu po zrobieniu) ... zreszta poczytaj sobie na forach zagranicznych czasem jest to karta czasem aparat swiruje...

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

To błąd kompozycyjny.

Uzależniony

Domyślnie

70% pamieci Kingston na Polskim rynku to podrobiony szajs...
    Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andee Zobacz posta
    70% pamieci Kingston na Polskim rynku to podrobiony szajs...
    i dlatego trzeba kupować u sprawdzonych sprzedawców mających karty z pewnego źródła
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów