Oglądałem prognozę na cały długi weekend na TVNie i zapowiadali, że od wtorku ma być jeszcze większe ochłodzenie a pod koniec tygodnia (następny weekend) zupełna kicha. Dlatego może i warto jednak wybrać się w tę niedzielę.
Oglądałem prognozę na cały długi weekend na TVNie i zapowiadali, że od wtorku ma być jeszcze większe ochłodzenie a pod koniec tygodnia (następny weekend) zupełna kicha. Dlatego może i warto jednak wybrać się w tę niedzielę.
No i jeszcze jedno potwierdzenie:
http://wiadomosci.onet.pl/1527030,11,item.html
jeszcze tylko godź. i punkt zborny i mozna powiedzieć do zobaczenia
O propozycji pisałem wyzej. Godź. może 16:00?
pozdrawiam
janusz
Brak reakcji rozumiem jako odwołanie spotkania!.
Moze innym razem sie uda
pozdrawiam
Janusz
Nie no ja się wybieram... Będę tam wcześniej, więc 16:00 mi pasuje - kwestia umówienia miejsca spotkania.
Jeśli zdążę dojechać na 16.00 to będę jeśli nie to zobaczę albo spróbuję być później i gdzieś was złapać albo...no właśnie jeśli ma się załamać pogoda to może jakaś wieczorny plenerek na Starówce albo Westerplatte albo stocznia?
Co Wy na to?
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Prosze dajcie znac jaka decyzja i gdzie w koncu to spotkanie POZDRAWIAM JA SIE PISZE
Prawdę mówiąc wolałbym gdzieś w Gdańsku. Kaszuby w moim przypadku niestety odpadają. Muszę być pod telefonem i w razie czego szybko wrócić do domu. Dlatego chętnie wyskoczę na Westerplatte (od starówki już mnie mdli). Zajrzę tu jeszcze jutro rano przed wyjściem z domu, jeśli nie będzie konkretnej godziny to podam gdzie i o której będę czekał. Ciężko nam się spotkać bo planujemy spotkania dużo szybciej, a po drodze pogoda zdąży się zepsuć, albo komuś coś wypadnie i plany biorą w łeb. Dlatego myślę że błyskawiczne zbiórki lepiej nam wyjdą. Jednego dnia zmowa, następnego dnia plener. Może się uda?![]()
„Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
Henri Cartier-Bresson
No to będą dwa plenery do wyboruMy z Januszem jeteśmy umówieni we Wieżycy.