Ja mam ochote, ale mam tez szkole w ten dzien i zajecia obowiazkoweaaa.. no i obiektyw z jakas tam dluzsza ogniskowa mam tylko reczny focus
![]()
Ja mam ochote, ale mam tez szkole w ten dzien i zajecia obowiazkoweaaa.. no i obiektyw z jakas tam dluzsza ogniskowa mam tylko reczny focus
![]()
Skasowali mi ;(
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
A jaki koszt wyjazdu przewidujesz Amperku ??
Bo jak masz dwa długie szkła ja mam puszkę, nie mam szkoły, to w sumie chętnie![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
też bym reflektował ale esteper musiałby ułaskawić mnie i pożyczyć sonnara ale to tylko w sumie 260mm i manual :/
Kurcze jaka szkoda, że to ten weekend, bo gdyby nie szkoła to bym popędził bez zastanowienia![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
Szybkie pytanie: ma ktoś ochotę na jakieś zdjęcia dziś?? Mialem inne plany, ale spelzly na niczym i nie mam pomyslu na sobote
Jade do Zoo, jak cos to macie do mnie komórkie![]()
Ostatnio edytowane przez suchyHc ; 14-04-2007 o 14:25
Skasowali mi ;(
Dzięki wszystkim za zdjecia![]()