Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: [adamtg] Moja galeria...

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Tak tak dawaj mi tu prosze namiary na dziewczyne z 16stki. Co do Twoich zdjec to popracuj nad czyms ciekawym...cos z jakoscia tez kuleje. Nie potrafie nawet powiedziec co zmienic zeby bylo dobrze
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Domyślnie

adamtg - moze zacznij podchodzic do swoich zdjec bardziej krytycznie??

i jeszcze mam pytanko: co chciales pokazac na fotce nr9 ?? drzewo czy tego kogos wlazacego na nie??
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Coś już napisał
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Co do Twoich zdjec to popracuj nad czyms ciekawym...
    staram się... ale co masz na myśli...? że zdjęcia są aż tak nudne i nie ciekawe?

cos z jakoscia tez kuleje. Nie potrafie nawet powiedziec co zmienic zeby bylo dobrze
    może uda Ci się sformłować na czym polega problem z jakościa, co jest nie tak?

Cytat Zamieszczone przez EchoX Zobacz posta
    adamtg - moze zacznij podchodzic do swoich zdjec bardziej krytycznie??
    Staram się podchodzić, jak najbardziej krytycznie...
    i jeszcze mam pytanko: co chciales pokazac na fotce nr9 ?? drzewo czy tego kogos wlazacego na nie??
    Chciałem pokazać, trochę inny sposób spojrzenia na te drzewo, poprzez nadanie dynamizmu krzywo kadrujac, kuzyn akurat właźił na nie, więc uznałem że będzie pasował do zdjęcia podoba mi się także ze względu na kolory... Uważam że jest dobre...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamtg Zobacz posta
    Staram się podchodzić, jak najbardziej krytycznie...
    no to zupelnie Ci to nie wychodzi... radze przed nastepna partia wrzucanych tu zdjec poogladac troche plfoto, obiektywnych, poczytac troche komentarzy do tychze zdjec (polecam konstruktywne krytyki na obiektywnych.pl) odniesc to do swoich zdjec i moze bedzie lepiej

Cytat Zamieszczone przez adamtg Zobacz posta
    Chciałem pokazać, trochę inny sposób spojrzenia na te drzewo, poprzez nadanie dynamizmu krzywo kadrujac, kuzyn akurat właźił na nie, więc uznałem że będzie pasował do zdjęcia podoba mi się także ze względu na kolory... Uważam że jest dobre...
    jezeli je uwazasz za dobre, no to jednak brakuje Ci krytycyzmu co do swojej tworczosci
    jakos nie widze tego dynamizmu poprzez krzywe kadrowanie, poza tym zdjecie jest niedoswietlone, przez co dosyc dlugo sie zastawnawialem czy ten Twoj kuzyn, to nie aby jakies smieci na matrycy
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

Coś już napisał
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie Cz-B

Daleka droga przede mną, ale od czegoś trzeba zaczynać
    Troszeczkę zdjęć czarno białych. Po raz pierwszy bawiłem się w konwersje zdjęć do cz-b (póki co w Corelu Photo-Paint X3), więc jestem ciekaw jak to z innego punktu siedzenia wygląda? A ogólnie o zdjęciach. Jadąc sobie w niedziele z rodzinką na rowerkach złapała nas ulewa i schowaliśmy w Czarnej Hucie na przystanku, ponieważ deszcz nie ustawał, wyciągnąłem aparat i oto są właśnie efekty:
    "Przystanek - Czarna Huta"
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.

I jak zwykle proszę o krytykę.

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Jak dla mnie to ostrość, a raczej jej brak. Ściana z wulgaryzmami jako temat też za bardzo do mnie nie przemawia. Najciekawszy kadr moim zdaniem to 2.
    Zmieniłem bo wcześniej przez nieuwagę wcisnąłem 3 (ta ściana :-)) zamiast 2.
    Ostatnio edytowane przez Robson01 ; 12-06-2007 o 20:33
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Początki nałogu Awatar Moris
    Miasto
    Alt Tarnowitz

Domyślnie

Fakt ... ostrości raczej brak ... choć kto powiedział że ma być ostro
    Do mnie przemawia dwójeczka. Adamie nie boisz się eksperymentować a to duży +.

Coś już napisał
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Póki co niczym specjalnym się nie popisałem na forum, ale od czegoś trzeba zacząć... ;-) Poczytałem dużo, pooglądałem jeszcze więcej, zrobiłem trochę zdjęć, coraz bardziej świadomie i nie mam zielonego pojęcia ile jeszcze przede mną, ale im więcej tym, lepiej Ale nie nudzę i pokaże jakieś zdjęcia, na początek z pierwszego wyjazdu z minionych wakacji. Pogoda nie dopisała, ale na wdychałem się jodu. No więc:
    3 portrety:

1. 2. 3.
    i 3 takie luźne

4. 5. 6.
    Proszę o krytykę.:wink:

Coś już napisał Awatar orzeh
    Miasto
    Bytom

Domyślnie

3 i 4 sa OK.
    reszta odpada.
    pozdrawiam
    orzeh

Awatar bartekniemiec
    Miasto
    Tarnowskie Góry

Domyślnie

Cześć !!
    Czy ty przypadkiem nie jesteś uczniem w Salezjańskim Ośrodku Szkolno Wychowawczym w Tarnowskich Górach ?
    Gdzie robiłeś zdjęcia skałki_20.07 ? Chodzi mi o miejscowość.

pozdrawiam
    bartek niemiec

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów