Tak tak dawaj mi tu prosze namiary na dziewczyne z 16stki. Co do Twoich zdjec to popracuj nad czyms ciekawym...cos z jakoscia tez kuleje. Nie potrafie nawet powiedziec co zmienic zeby bylo dobrze
Tak tak dawaj mi tu prosze namiary na dziewczyne z 16stki. Co do Twoich zdjec to popracuj nad czyms ciekawym...cos z jakoscia tez kuleje. Nie potrafie nawet powiedziec co zmienic zeby bylo dobrze
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
adamtg - moze zacznij podchodzic do swoich zdjec bardziej krytycznie??
i jeszcze mam pytanko: co chciales pokazac na fotce nr9 ?? drzewo czy tego kogos wlazacego na nie??
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
staram się... ale co masz na myśli...? że zdjęcia są aż tak nudne i nie ciekawe?
może uda Ci się sformłować na czym polega problem z jakościa, co jest nie tak?cos z jakoscia tez kuleje. Nie potrafie nawet powiedziec co zmienic zeby bylo dobrze
Staram się podchodzić, jak najbardziej krytycznie...
Chciałem pokazać, trochę inny sposób spojrzenia na te drzewo, poprzez nadanie dynamizmu krzywo kadrujac, kuzyn akurat właźił na nie, więc uznałem że będzie pasował do zdjęcia podoba mi się także ze względu na kolory... Uważam że jest dobre...i jeszcze mam pytanko: co chciales pokazac na fotce nr9 ?? drzewo czy tego kogos wlazacego na nie??
no to zupelnie Ci to nie wychodzi... radze przed nastepna partia wrzucanych tu zdjec poogladac troche plfoto, obiektywnych, poczytac troche komentarzy do tychze zdjec (polecam konstruktywne krytyki na obiektywnych.pl) odniesc to do swoich zdjec i moze bedzie lepiej
jezeli je uwazasz za dobre, no to jednak brakuje Ci krytycyzmu co do swojej tworczosci
jakos nie widze tego dynamizmu poprzez krzywe kadrowanie, poza tym zdjecie jest niedoswietlone, przez co dosyc dlugo sie zastawnawialem czy ten Twoj kuzyn, to nie aby jakies smieci na matrycy![]()
Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
-aż się muszka zgra ze szczerbinką...
www.echoart.pl
Daleka droga przede mną, ale od czegoś trzeba zaczynać![]()
Troszeczkę zdjęć czarno białych. Po raz pierwszy bawiłem się w konwersje zdjęć do cz-b (póki co w Corelu Photo-Paint X3), więc jestem ciekaw jak to z innego punktu siedzenia wygląda? A ogólnie o zdjęciach. Jadąc sobie w niedziele z rodzinką na rowerkach złapała nas ulewa i schowaliśmy w Czarnej Hucie na przystanku, ponieważ deszcz nie ustawał, wyciągnąłem aparat i oto są właśnie efekty:
"Przystanek - Czarna Huta"
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
I jak zwykle proszę o krytykę.![]()
Jak dla mnie to ostrość, a raczej jej brak. Ściana z wulgaryzmami jako temat też za bardzo do mnie nie przemawia. Najciekawszy kadr moim zdaniem to 2.
Zmieniłem bo wcześniej przez nieuwagę wcisnąłem 3 (ta ściana :-)) zamiast 2.
Ostatnio edytowane przez Robson01 ; 12-06-2007 o 20:33
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Fakt ... ostrości raczej brak ... choć kto powiedział że ma być ostro
Do mnie przemawia dwójeczka. Adamie nie boisz się eksperymentować a to duży +.
Póki co niczym specjalnym się nie popisałem na forum, ale od czegoś trzeba zacząć... ;-) Poczytałem dużo, pooglądałem jeszcze więcej, zrobiłem trochę zdjęć, coraz bardziej świadomie i nie mam zielonego pojęcia ile jeszcze przede mną, ale im więcej tym, lepiejAle nie nudzę i pokaże jakieś zdjęcia, na początek z pierwszego wyjazdu z minionych wakacji. Pogoda nie dopisała, ale na wdychałem się jodu.
No więc:
3 portrety:
1. 2. 3.
i 3 takie luźne
4. 5. 6.
Proszę o krytykę.:wink:
3 i 4 sa OK.
reszta odpada.
pozdrawiam
orzeh
Cześć !!
Czy ty przypadkiem nie jesteś uczniem w Salezjańskim Ośrodku Szkolno Wychowawczym w Tarnowskich Górach ?
Gdzie robiłeś zdjęcia skałki_20.07 ? Chodzi mi o miejscowość.
pozdrawiam
bartek niemiec