No tak rzeczywiście na tamtym forum było najwiecej o obróbce komputerowej- retuszu (przynajmniej ja to tak zrozumiałem)
No tak rzeczywiście na tamtym forum było najwiecej o obróbce komputerowej- retuszu (przynajmniej ja to tak zrozumiałem)
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Swoją drogą Piotruś ... to ciekaw jestem ... a w zasadzie raczj pewien jestem, że gdyby Bąkiewicz trzymał D200 to sytuacje była by dokładnie odwrotna![]()
A jak to powiedzieli "gwiazda" czyli Agnieszka Gąsior ... Ta to ma dorobekhttp://www.filmweb.pl
Ostatnio edytowane przez Moris ; 16-04-2007 o 09:08
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
Ale one gupie!!! A Kuba... chamem jest!
Paru samczyków chciało się dowartościować kosztem naiwnych, dupodajnych... Przy okazji zareklamować swoje "kultowe pisemko", bo im pewnie sprzedaż siada. Niewielu już chce oglądać te kobitki fotografowane jak... filiżanki. Ależ on się ustawiały do tych zdjęć, jakby chciały zaprzeczyć wszelkim prawom fizyki, z grawitacją włącznie! Jednocześnie zblazowany fotograf w nobilitującej czapeczce pierniczył, że dąży do naturalności...
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A co to za program w ogóle był??Na TVN'ie? O której?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Hehe wiecie co ja tez staram sie nie dotykac modelek, choc narazie pracuje z kolezankami gdzie ten dotyk akurat bylby wporzadku. Dziewczyny lepiej sie czuja jesli maja poczucie ,ze nie sa tematem sexualnych fantazji obiektywomana![]()
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II