Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Kulisy sesji do Playboya

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

No tak rzeczywiście na tamtym forum było najwiecej o obróbce komputerowej- retuszu (przynajmniej ja to tak zrozumiałem)
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Początki nałogu Awatar Moris
    Miasto
    Alt Tarnowitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Myszoor Zobacz posta
    Dlaczego? Bo zestawienie Waszego spojrzenia na fotografię z tym z konkurencyjnego forum N pokazuje http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?p=273912 jak bardzo byt (czyli sprzęt) wpływa na myślenie o fotografii i postrzeganie tego co w niej jest istotne.
    Swoją drogą Piotruś ... to ciekaw jestem ... a w zasadzie raczj pewien jestem, że gdyby Bąkiewicz trzymał D200 to sytuacje była by dokładnie odwrotna

A jak to powiedzieli "gwiazda" czyli Agnieszka Gąsior ... Ta to ma dorobek http://www.filmweb.pl
    Ostatnio edytowane przez Moris ; 16-04-2007 o 09:08

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Moris Zobacz posta
    Swoją drogą Piotruś ... to ciekaw jestem ... a w zasadzie raczj pewien jestem, że gdyby Bąkiewicz trzymał D200 to sytuacje była by dokładnie odwrotna
    No to czekam na program z Nikonem, w roli głównej Może być faktycznie ciekawie

Wiem jedno - te dwie stajnie (N&C) są jak hossa i bessa - rynek foto bez nich żyć nie może i to jest piękne.
    (korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
    => www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Ale one gupie!!! A Kuba... chamem jest!

Paru samczyków chciało się dowartościować kosztem naiwnych, dupodajnych... Przy okazji zareklamować swoje "kultowe pisemko", bo im pewnie sprzedaż siada. Niewielu już chce oglądać te kobitki fotografowane jak... filiżanki. Ależ on się ustawiały do tych zdjęć, jakby chciały zaprzeczyć wszelkim prawom fizyki, z grawitacją włącznie! Jednocześnie zblazowany fotograf w nobilitującej czapeczce pierniczył, że dąży do naturalności...
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Panowie, zrobiliście mi fajny dzień (a przynajmniej poranek :P ). Dlaczego? Bo zestawienie Waszego spojrzenia na fotografię z tym z konkurencyjnego forum N pokazuje http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?p=273912 jak bardzo byt (czyli sprzęt) wpływa na myślenie o fotografii i postrzeganie tego co w niej jest istotne.
    ...(...)
    Czekaj bo próbujesz coś ...chyba ważnego..... przemycić ale nie bardzo rozumiem. Bo powierzchownie rzecz biorąc to ja nie widzę związku pomiędzy tym co piszesz, a tym co jest w tych wątkach. I co ma wspólnego spojrzenie na fotografię ze sprzętem ?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewg Zobacz posta
    Ale one (...)
    Naprawde mialbym prosbe by frustracje gdzie indziej i w jakis inny sposob leczyc niz przez wypluwanie tego typu postow . EOT i prosze nie rozwijac tematu.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

A co to za program w ogóle był?? Na TVN'ie? O której?

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

jak bardzo byt (czyli sprzęt) wpływa na myślenie o fotografii i postrzeganie tego co w niej jest istotne.
    ja czegoś nie rozumiem. Przeczytałem wątek na forum Nikona, i tam o fotografii nie ma nic. Jest dyskusja na temat zasad zachowania przy modelce - moim skromnym zdaniem kompletnie nietrafiona. Gdzie tam to artystyczne i wrażliwe podejście? Ja nie widzę.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    ja czegoś nie rozumiem. Przeczytałem wątek na forum Nikona, i tam o fotografi nie ma nic. Jest dyskusja na temat zasad zachowania przy modelce - moim skromnym zdaniem kompletnie nietrafiona. Gdzie tam to artystyczne i wrażliwe podejście? Ja nie widzę.
    No to jest nas dwóch dlatego zapytałem kolegę kilka postów wcześniej o co mu tak na prawdę chodziło?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Hehe wiecie co ja tez staram sie nie dotykac modelek, choc narazie pracuje z kolezankami gdzie ten dotyk akurat bylby wporzadku. Dziewczyny lepiej sie czuja jesli maja poczucie ,ze nie sa tematem sexualnych fantazji obiektywomana
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów