Te 13 tys. zdjęć to nie jednego tematu. Dość dużo się podróżowało... Dlatego. Pozatym zawsze dobrze jest mieć do wyboru kilka zdjęć - pion, poziom, trochę inna przysłona. Teraz już z tym trochę przystopowałemNa początku tylko taki hurra-optymizm.
Te 13 tys. zdjęć to nie jednego tematu. Dość dużo się podróżowało... Dlatego. Pozatym zawsze dobrze jest mieć do wyboru kilka zdjęć - pion, poziom, trochę inna przysłona. Teraz już z tym trochę przystopowałemNa początku tylko taki hurra-optymizm.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
MacGyver dobrze prawialejak chcesz szybko sie nauczyc , to wlasnie tylko analog wskazany jest , l a jesli juz cyfra , to za kazde nie udana fotke zlotoweczke do skarbonki prosze
i juzszybko kroki bedziesz stawial , ku dobrym fotkom
ogolnie , fotki saslabe , a raczej przecietne![]()
Dziękuje za wszystkie komentarze... Wszystkie są dla mnie ważne, i staram się każdy z nich przeanalizować... Teraz troszkę nowych zdjęć. Przy ich robieniu starałem się jeszcze bardziej myśleć, dlaczego robię je tak, a nie inaczej. Jeżeli uważacie że tok mojego myslenia jest nadal nie najlepszy, to proszę o pokierowaniu mnie na lepsze tory. :wink:
Najpierw Park Kamilliaśki w Tarnowskich Górach
1.
2.
3.
Szkolne rekolekcje
4.
5.
I jeszcze Boruszowice
6.
7.
Ostatnio edytowane przez adamtg ; 12-06-2007 o 20:05
Linki udało mi się zamienić na zdjęcia, może to zachęci do komentowania...Proszę o wszelki komentarze... Szczególnie te, które powiedz co jest źle... ;-)
Panie Adamie, portrety hm... Ostatni mnie rozbroił. On miał być na śmieszny, prześmiewczy, czy poważny? Bo wyszła bardziej karykatura... Co do 16, czyli pierwszego portretu, tooooo modelka mnie intryguje. Ja bym się umówił na jakąś sesje, bo dziewczyna może dobrze pozowaćCo do samego zdjęcia to pomysł mi się podoba, jednak ten chłopak[czy dziewczyna?!] z tyłu mi średnio pasuje.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Mungo, proszę Cię nie per Pan...Strasznie tego nie lubie... Ja mam tylko 15 lat
Dzięki za komentarze... Co do portetów... Na razie zaczynam się bawić w robienie potretów, bo to w pewnym rodzaju już jakieś fotograficzne zobowiązanie jak Ci nie wyjdzie to straaszna porażka... Na razie pstrykam troszkę mniej zobowiązująco ( poza szkonymi imprezami ), ale co raz bardziej ciągnie do właśnie do potrtretów... i jestem w trakcie poszukiwania modelki...
Zobaczymy co z tego wyjdzie... Jeszcze raz dzięki... ;-)
Panie Adamie,
po co tu szukać*modelki, kiedy znajduje się ona na pańskim pierwszym zdjęciu portretowym. Szkolna imprezki są spoko - sam robię na nich zdjęcia![]()
Oj tak... też mnie ciągnęło do portretów... Ciągle ciągnie... Polecam album "Ludzie Vogue'a" - świetna szkoła portretu.
A mówię Panie Adamie, bo w końcu jesteś o rok młodszy![]()