Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59

Wątek: Czy oplaca sie przejscie na Apple??

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie

@DoMiNiQuE

Akurat gdybys ogladal to bys mowil inaczej Krevin czy jak mu tam to zaciekly fan Appla, ten drugi jest za M$ i wychodzi na tym bez szwanku ogladnij odcinek to zobaczysz.

@obserwator

pamietajmy ze oprocz cholernie drogiego sprzetu trzeba jeszcze dokupic soft a przecietny polak ma CS2 z ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek Zobacz posta
    @obserwator

pamietajmy ze oprocz cholernie drogiego sprzetu trzeba jeszcze dokupic soft a przecietny polak ma CS2 z ....
    Znaczy się uważasz że przeciętny polak to złodziej? Więc o złodziejach nie będziemy rozmawiać Kupując Mac'a przeciętny polak nie byłby złodziejem (ma tyle aplikacji ad hoc, że przciętnie mu wystarczą). Sam potrzebując pakietu Adobe podjąłem decyzję i głęboko sięgnąłem do portfela, z Aperture było podobnie, ale za to mam czyste sumienie i mogę krzywo patrzeć na tych co "kombinują".
    A uczestnicy tu na forum jeśli używają pakietów Adobe CS to mam nadzieję że nie zaliczają się do złodziei...jeśli jest inaczej to nie ma o czym i z kim gadać, chyba jasne.
    Mała zasobność portfela nie upoważnia do kradzieży Wystarczy zrozumieć.
    Ostatnio edytowane przez obserwator ; 15-04-2007 o 16:27

http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez obserwator Zobacz posta

- bo są usefriendly.
    To byl jeden z zasadniczych powodow dla ktorego przesiadlem sie na iMac'a 20"
    Od tego czsu(to juz rok) zapomnialem co to spam lub zawieszony komputer.:smile:

Cytat Zamieszczone przez obserwator Zobacz posta
    A uczestnicy tu na forum jeśli używają pakietów Adobe CS to mam nadzieję że nie zaliczają się do złodziei..
    Kiedy odkrylem to forum i zaczalem zaglebiac sie w jego tresc, pierwsza rzecz jaka rzucila mi sie w oczy byla powszechnosc uzywania CS'a.Zrobilo mi sie glupio ze skapie tych $ kilkaset na program ktory kazdy robiacy zdjecia w Polsce posiada

Uprawnienia umieszczania postów