jedną i tylko jedną resztę miał do banitak słyszłem
jedną i tylko jedną resztę miał do banitak słyszłem
Ostatnio edytowane przez amper ; 11-04-2007 o 19:47
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
Wszystko ładnie, pięknie, ale gdzie ankieta?!![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Widać wyraźną dominację zdjęcia w którym głównym elementem kadru jest ciężarówka - forum dla prawdziwych mężczyzn![]()
Skasowali mi ;(
A może gdy oddawali głosy to stały nad nimi ich kobiety![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Hmm... odnoszę wrażenie, że za bardzo się zonanizowaliście tymi lampami11 rulez
Inne takie zbyt jasne, zbyt dosłowne. 11 ma coś w sobie. Jest taka industrialna, piękna modelka, i w ogóle
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
ej mungo ale o co ci chodzi z tym 11??? sie znaczy ktory numer zdjecia?
why waste your time looking for proof?
what if the answer is never the truth?
No jakby nie patrzec, 11 to numer zdjęcia![]()