Ok. Jadę samochodem więc jak jest jakiś problem z transportem to mogę się przelecieć na bankowy żeby kilka osób zabrać. Mam nadzieję, że się wyrobię na 7:30 bo to ok. 30 kilosów ode mnie![]()
Ok. Jadę samochodem więc jak jest jakiś problem z transportem to mogę się przelecieć na bankowy żeby kilka osób zabrać. Mam nadzieję, że się wyrobię na 7:30 bo to ok. 30 kilosów ode mnie![]()
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Było by fantastycznie![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
No to jesteśmy umówieni
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Lista poki co to 10 osób:
Ja 8)
CoNic
Esteper+1
Alis+Konrad
Amper
Jatzzek+Małżonka
Makudonarudo
Gdyby była taka pogoda jak dziś w Warszawie, to byłoby pięknie.
Skasowali mi ;(
Była mowa o mieczach jako atrybutach
Ja mam takie dwa na ścianie ale nie wiem uda mi sie je przemycić
Kisiel zabierzcie![]()
![]()
ja mam tez 4 wolne miejsca więc moge kogoś zabrać
miecze ok, zrobimy sesje pt "kill bill"![]()
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net