ja równiez bede,mysle ze tak koło 10-11 -w ktorym miejscu chcecie sie spotkać??
ja równiez bede,mysle ze tak koło 10-11 -w ktorym miejscu chcecie sie spotkać??
A ja nie wiem czy sie wybiore, w zeszlym roku bylo tak sobie, Canon Polska nawet nie mial swojego boxa. Fajne modelki w zasadzie mial tylko Nikon i Oly. Nowości zero. Takie pitu pitu...
ps. ale piwko zawsze chętnie![]()
Ostatnio edytowane przez p_lar ; 29-03-2007 o 15:43
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
Canon ma być w tym roku.
http://www.mtl.lodz.pl/targi.php?rok...367&menu=lista
Można będzie coś sobie przymierzyć i pomacać.
Poza tym mnie nie było rok temu - więc pozytywnie się nastawiam![]()
Odnośnie spotkania to proponuje w/w miga 21ego koło 11.
Mapka Kolegów z CF
http://miejsce.targeo.pl/,,,Mapa_Pol...31101,431464,0
5D + L
11... najwcześniej o 13 lub 14 wyjdę ze szkoły :/
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
To telefony trzeba podać do siebie dla chętnych i tyle do mnie 506064544
5D + L
No to napisze tylko, że w Canonie można sobie przypinać do woli, mają nowe 16-35L w wersji II i... jest 1D Mark III. Można tym robić na swojej karcie. Nie udało mi się zrobić pojedynczej fotki przy włączonym trybie seryjnym, strzela jak karabin. Ostrzy ja burza, jest... zadziwiająco lekki. 5D z gripem na mój gust więcej waży. Pierwsz ewrażenie to takie że prześwietla zdjęcia, ale po prostu trzeba popracować z tym body troszkę i je wyczuć. Podgląd... śmiesznie to wygląda, ale mnie się już spodobało. Wstępna cena 16-17 kzł.
FOTOINKWIZYTOR
Witam wszystkich!! Ja właśnie przed momentem wróciłem z targów. Osobiście Wszystkim polecam wizytę w Łodzi. Jest co pooglądać, pomacać i można kilka fotek pstryknąć. Dziwi brak Nikona, chyba że go nie zauważyłem.
Pozdrawiam wszystkich Canoniarzy
Stone