lista:
Ja
CoNic
Esteper+1
Alis+Konrad
Amper
Jatzzek+Małżonka![]()
lista:
Ja
CoNic
Esteper+1
Alis+Konrad
Amper
Jatzzek+Małżonka![]()
Skasowali mi ;(
Ja chętnie zobaczyłabym zdjęcia modelek żeby jakoś przygotować się psychicznie. Obiecuję, że będę się mało ślinić
Dobrze byłoby jeszcze wiedzieć co modelki zabierają ze sobą jeśli chodzi o ciuchy. Jest jakiś plan?
Pozdrawiam
alis
Bez ekscytacji proszęJeszcze nie wiem dokładnie, które wezme, a tu już mam podać listę ciuchów?
One raczej będą dodatkiem do tych miejsc i tak to traktujcie. Na pewno wezmą ze sobą wiele ciuchów.
Obie dziewczyny są szczupłe, rozmiar s. Możecie coś im zabrać ;-)
Skasowali mi ;(
To moje znajome. Nie mówiłem, że to dobre modelki - dopiero zaczynają, ale można z nich dużo wyciągnąć. Tematem tego wątku jest plener w cegielni - te dziewczyny biorę na dodatek i mam nadzieję, że tu się wszystko udaJako, że nic na tym nie zarobią, to mogą w ostatniej chwili zrezygnowac, tacy są ludze - nie napalajcie się
Vitez - wpadasz?
![]()
Skasowali mi ;(
Po świetach zobaczysz![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Wszystko mi jedno. Jak przyjdą, to i tak dziewczyna mi podbije oko![]()
A teraz o spotkaniu. Godz. 7:15 spotykamy się na parkingu koło pomnika Słowackiego na pl. Bankowym. 7:30 odjazd stamtąd. Jak komuś bliżej z Marek, to o 7:45 zbierzemy ludzi z parkingu McDonalda przy skrzyżowaniu Młodzieńczej i Radzymińskiej. Prosze mieć jakieś gadżety informujące, że jesteście fotografami, żebyśmy się nie rozpoznawali godzinę![]()
Skasowali mi ;(
Puszka na wierzchu wystarczy ??![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"