Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: cena

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio Zobacz posta
    jeśli chodzi o miejsce to mam pod nosem praktycznie... a chce tez ich troche taniej policzyć bo za pol roku będę tej parze cykał całą ceremonie ślubną, wesele i plener. Wiec taki pakiet można powiedzieć
    co prawda slubow nie robie, ale jezeli raz komus malo policzysz, to b.szybko przejdzie z tym do porzadku dziennego, a jak choc troche wiecej sobie zazyczysz to bedzie jojczenie co tak drogo...

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio Zobacz posta
    Chciałbym sie dowiedzieć, od osób zajmujących sie tym, ile kasujecie za fotografowanie ślubu tylko w urzędzie stanu cywilnego.

proszę o krótki cennik
    jeżeli zrobisz foty warte 500 to weź 500, jeżeli zrobisz gównowarte, to szybko uciekaj

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    jeżeli zrobisz foty warte 500 to weź 500, jeżeli zrobisz gównowarte, to szybko uciekaj
    Nie no po prostu chciałem miec mniej wiecj rozeznanie w ogolnie przyjętej cenie. Czy bierze sie mniej czy wiecej niz za kosciół itp. A wiadomo ze cene koniec końców trzeba dostosować do poziomu zdjęc jakie sie wykonuje.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Opole

Domyślnie

Ale się dowiedziałeś niech mnie
    A można wiedzieć ile ostatecznie wziąłeś ? Za miesiąc robię cywilny plus impreza.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów