Chyba żartujesz. Nagle w kraju można nie przestrzegać prawa, jeśli religia na to pozwala? Więc najlepiej to pewnie sataniści w Niemczech mają. Pewnie nawet mordować sąd im pozwoli.
PO
Samoobrona
PSL
LID
LPR
PIS
Polska Partia Pracy
Na inną partię
Chyba żartujesz. Nagle w kraju można nie przestrzegać prawa, jeśli religia na to pozwala? Więc najlepiej to pewnie sataniści w Niemczech mają. Pewnie nawet mordować sąd im pozwoli.
Wiem, ze to jest temat kontrowersyjny i wcale nie twierdze, ze go popieram. Sam ciegle powtarzasz, ze Panstwo ogranicza Twoja swobode obywatelska na kazdym kroku. A co by bylo gdybys byl islamista? Nigdy nie bede popieral krzywdzenia czlowieka.
Co to satanizmu to akurat nie widze zwiazku z tematem, chyba, ze masz na mysli pseudosatanistow biagajacych po cmentarzach.
Od tego Państwo jest
Szukałbym państwa, którego system prawny pasuje do mojej wiary, np. NiemiecA co by bylo gdybys byl islamista?
A ja nie miałbym nic przeciwko, gdyby odbywało się to za zgodą obu stron. Ale wtedy wolność byłaby argumentem, a nie religia.Nigdy nie bede popieral krzywdzenia czlowieka.
Też "religia", też ma pewne zasady, przy których bicie żon to pewnie soft jest. Ale nie jestem specjalistą, więc mogę się mylićCo to satanizmu to akurat nie widze zwiazku z tematem, chyba, ze masz na mysli pseudosatanistow biagajacych po cmentarzach.![]()