Będziemy sławniMnie ostatnio policja na starówce przyłapała jak chodziłem z aparatem po ciemnych uliczkach - stwierdziła, że "miałem zamiar załatwienia potrzeby fizjologicznej"... Sam się z siebie śmieje już
Czy oni mnie jakoś specjalnie namierzają?
Ale tak jak suchy pisał - skoro nie ma ogrodzenia, to się wbijamyWiększą kupą, bo jak wszyscy wiedzą - W kupie siła i kupy nikt nie ruszy!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
To był spontan. Zdecydowaliśmy się dopiero w sobotę o godzinie 23:30 gdzie jedziemy. Ale sądze że póki tego nie wyburzą to można będzie spokojnie jeszcze tam pojechac i zrobic taki plener. Miejsce można obejrzec w mojej galerii na CB
http://canon-board.info/showthread.php?t=18063
Co do cegielni, jeśli nie ma żadnego zakazu fotografowania to nie będzie problemu z wejściem na dziko. Natomiast jeśli to jest miejsce że tak to ujmę prywatne, i nie będziemy miec zgody, a pojawi się policja to będzie problem. Już na marysinie przy Alcatelu spotkałem się problemami.
Ostatnio edytowane przez esteper ; 14-02-2007 o 14:51
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Wiec jak z ta ustawka ??
i ochroniarz **** gdy canonierow kupaja tez bym sie pisał na te cegielnie ale popieram aby poczekac do wiosny
Witam, witam
Byłem dzisiaj w obu cegielniach w Markach i gadałem z właścicielami [oklaski]
Doagadałem się i jesteśmy ustawieni na plener w obu tych miejscach [oklaski na stojąco]
Załatwiam jeszcze dziewczyny i wizażystkę [publiczność szaleje, spada confetti]
Proponuję wczesny poranek, 7 kwietnia, sobota. Pasuje?
Mam to jeszcze potwierdzić, żeby nikt poza nami się tam nie kręcił, bo bywa tam telewizja i jakieś tam... no i trzeba zgrać obie cegielnie z dziewczynami. Ewentualnie ktoś może załatwić jakąś fajną modelkę(-ki), modela???
Skasowali mi ;(
Oklaski dla tego Pana w żółtym kasku
Termin według mnie bardzo dobry, wczesny poranek ? Da się zrobić
Wręcz rewelacyjnie się zapowiada plenerek, więc ja się na to piszę
Tylko niech ktoś mi powie jak wygląda dojazd w te miejscówki ? Lub czy ktoś będzie przypadkiem jechał przez Przyczółek Grochowski ?![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
Zaj***Suchy - jesteś wielki! I te modelki
mhmm...
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link