C1 LE - zajrzyj na http://www.phaseone.com - jest dokładnie napisane czym się różni LE od PRO
C1 LE - zajrzyj na http://www.phaseone.com - jest dokładnie napisane czym się różni LE od PRO
Nie jest to PRO. TO znow taki chwyt jak przy kupowaniu Skanera a Photoshopa dostaniesz za darmo. Tylko nie wszyscy wiedza ze to Photoszop Elements.. albo Corel. Mozesz sobie kupic C1 PRO po jakiejs tam znizce wlasnie posiadajac kupon. Czyli podsumowujac dostajesz kupon z kluczem do okrojonej wersji wartej 99$ ale mozesz sobie to do PRO dociagnac ze specjalna cena ... 365$ (San disk daje ci 15% rabatu z 399) a robisz to podajac magiczne slowo PIASEK i rok przy kupowaniu wersji PRO (ciekawe czy kod jest taki sam u was...
Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 17-03-2007 o 16:46
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Wracając do tematu Sandisków...dla Poznania...kupiłem tutaj co prawda 2GB ale jakby co piszę. Wszystko oki...karta śmiga (na moim aparacie to nie bardzo widać różnicę, ale potestowałem u kolegi...widać różnicę) A kod aktywacyjny działa poprawnie.
Jablam ..co się tyczy różnic między wersją PRO a LE...moim zdaniem nie ma wielkich..albo inaczej..nie zauważyłem aby przy obróbce Rawa były jakieś róźnice...trochę mniej opcji przy generowaniu pliku wynikowego.
Ostatnio edytowane przez tomaj_2 ; 18-03-2007 o 00:16
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
JaBlam a czy w tej cenie w d-photo to z fakturą Vat?? bo kiedys jak tam cos chciałem na f-v to doliczali 22proc
marekb nie wiem. Mnie wystarczaja paragony wiec CI nie powiem
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Do swojej 350d kupiłem 4GB Extreme III z kuponem C! za 237zł. Działa bardzo dobrze. Wczoraj byłem w sklepie "Nie dla idiotów" i tą samą kartę widziałem za 949zł!!! 2GB było za 444zł. Dla mnie szok!
www.marcinkowalczyk.com
www.marcinkowalczyk.com/blog
FF, Crop, parę szkiełek i dwie lampy
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
Takie ceny są chyba wszędzie. Można np. olać Allegro i kupić w normalnym sklepie, np. w merlin.pl LINK
1GB 97 zł
2GB 160 zł
4GB 240 zł
Nie będzie problemu z np. oddaniem karty, gwarancją itd.