Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Tajemnica Matrycy a Serwis na Canona

Mieszany widok

Domyślnie

Ja też miałem podobny problem. Jak oddałem aparat na wymianę migawki (300D) to po powrocie z serwisu na żytniej okazało się że pod filtrem na matrycy jest jakiś paproch ( przypuszczalnie był to fragment uszkodzonej migawki) . Widać serwis na żytniej się postarał. Oddałem ponownie aparat i wymietli mi ten syf.

Dopiero zaczyna Awatar perfektcom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Silwe Zobacz posta
    Ja też miałem podobny problem. Jak oddałem aparat na wymianę migawki (300D) to po powrocie z serwisu na żytniej okazało się że pod filtrem na matrycy jest jakiś paproch ( przypuszczalnie był to fragment uszkodzonej migawki) . Widać serwis na żytniej się postarał. Oddałem ponownie aparat i wymietli mi ten syf.
    Widać tutaj jakis dziwny "rytuał". Mój "paproch" pojawił się po tym jak był w naprawie po niepodnoszącym sie lustrze. Czyżby koledzy z Żytniej mieli magiczną moc uwidaczniania paprochów na matrycy (pod filtrem)?

Dziękuje za wszystkie rady i opinie. Będę walczył bo czuje że mam racje i oni maja problem. Faktem jest że nie zawsze zwycieża ten co ma racje. Niemniej, spróbuje narobić dużo "hałasu" na ten temat

Jeszcze raz dzieki

Pozdrowienia

perfektcom

t330
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Silwe Zobacz posta
    ja także napotkałem na podobny problem z 300d ale było dokładnie na odwrót:

1\ aparat poszedło do wymiany migawki
    2\ po powrocie był paproch
    3\ druga wizyta czyszczenie matrycy = 0zł + opinia ten paproch tam wleciał i jest pomiędzy matrycą i filtrem nic nie da się zrobić

Uprawnienia umieszczania postów