Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 55

Wątek: FIRMWARE w 10D

Miasto
    Kielce

Domyślnie

MOże trzeba robić upload przy pełni księzyca ?

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pnt
    Znalazłem program na stronie Canona. Podmieniłem oryginalny plik na wersję made in USSR no i pojawił się problem. Firmware przeszło na kartę ale nie uruchomiła się instalacja. Zauważyłem, że wersja firmware Wasi ma ten sam numer 1.1.1 co w moim aparacie. Chyba jest to przczyna. Czy mozna jakoś podmienić literkę w nazwie firmwere (np na 1.1.2) zeby oszukac aparata?
    A zrobiles wszystko zgodnie z instrukcja? Np. karta byla swiezo sformatowana a akumulatory pelne? Numery wersji nie graja tu roli...
    EOS 500N, EOS 350D
    CANON 28-80/3.5-5.6, CANON 18-55 II USM/3.5-5.6, SIGMA 70-300/4-5.6 MACRO, DB 40GB

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Zrobiłem dokładnie tak jak w instrukcji - akumulatory swiezo zdjęte z ładowarki, karta sformatowana tuż przed instalacją. Firmware na pewno ładuje się do aparatu, potem przy kolejnym formatowaniu widziałem zajęte ok. 2 MB. Próbowałem z 3 razy i nic, może trzeba dłużej czekać? Po przegraniu pliku do aparatu nic sie nie działo, nie wyskoczyło menu do instalacji

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pnt
    Zrobiłem dokładnie tak jak w instrukcji - akumulatory swiezo zdjęte z ładowarki, karta sformatowana tuż przed instalacją. Firmware na pewno ładuje się do aparatu, potem przy kolejnym formatowaniu widziałem zajęte ok. 2 MB. Próbowałem z 3 razy i nic, może trzeba dłużej czekać? Po przegraniu pliku do aparatu nic sie nie działo, nie wyskoczyło menu do instalacji
    Hmm, to moze kolejne dziwne pytanie - a po wszystkim otworzyles i zamknales klapke gniazda CF?
    Bo jak to nie to, to zaczne podejrzewac, ze Canon cichaczem wprowadzil jakies zabezpieczenia przed softem Wasi. :wink:
    EOS 500N, EOS 350D
    CANON 28-80/3.5-5.6, CANON 18-55 II USM/3.5-5.6, SIGMA 70-300/4-5.6 MACRO, DB 40GB

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Klapka pomogła, dzięki. Forum to piękna rzecz :wink:

Dopiero zaczyna Awatar michalkalka
    Miasto
    Luton,UK

Domyślnie

Witam!Mam pytanie dotyczace aktyalizacji firmware.Posiadam aparat z angielskim menu,jak moge je zmienic z poziomu oprogramowania.EOS400D

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michalkalka Zobacz posta
    Witam!Mam pytanie dotyczace aktyalizacji firmware.Posiadam aparat z angielskim menu,jak moge je zmienic z poziomu oprogramowania.EOS400D
    Do 400D nie ma oprogramowania PL .

Początki nałogu Awatar moregun

Domyślnie

nie wiem czy to juz było ale jakis czas temu zalozywlem taki post bo nie wiedzialem jak zmienic soft w 20d - jest tu wszystko napisane po polsku tak zronbiłem i wszystko ok działa

http://canon-board.info/showthread.php?t=11381

Coś już napisał

Domyślnie

Czy istnieje do 10d firmware w języku polskim? jeśli tak to skąd go można ściągnąć?? Pytam bo ostatnio natknąłem się na aukcje allegro canona 10d i sprzedawca napisał "Wgrane oprogramowanie w języku polskim".

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Juz jest (1.1.1)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Juz jest (1.1.1)
    http://web.canon.jp/imaging/eosdigit...irmware-e.html
    Ostatnio edytowane przez ekuznar ; 20-09-2007 o 14:18 Powód: Automerged Doublepost

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów