16-35/2.8 II + 70-200/2.8 IS - mniam!![]()
16-35/2.8 II + 70-200/2.8 IS - mniam!![]()
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl
Niestety kolejna zła wiadomośc dla tych, którzy mysleli że będzie szybko 40D. Na japońskiej stronie Canona jest informacja, że program rabatowy na 400D i 30D został przedłużony do 30-go czerwca br. Myślę że to powinno rozwiać wszelkie watpliwości. Jest też mnóstwo rabatów na obiektywy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Czyli z rocznicowych zestawów też lipa ?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To dobrze![]()
Ja na te zestawy bardzo liczę i mam nadzieje że będą niedługo u nas![]()
Może największa niespodzianką będzie brak niespodzianki![]()
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
Kapitan Wagner
czy wiadomo juz cos wiecej o tych zestawach?kiedy one? ceny?
![]()