Pokaż wyniki od 1 do 10 z 165

Wątek: Nowy Nikon D3!!!

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Kolekcjoner - nie moderujemy z Jackiem tego działu, więc nie bardzo mogliśmy zareagować. A osobiście jak zauważyłem co się święci, to było już po ptokach.
    Powiem Ci że ja mam wyrzuty (do siebie też) o to co się stało. Ale mam też już troszkę dość czytania na większości forów jakie to na CB są wojny, chamstwo itd. Dlatego zaregowałem być moze zbyt nerwowo ale cóż mleko się rozlało . Szkoda tylko, że wtedy gdy przyszła taka fajna wiadomość o tym nowym body. Bo ja wciąż uważam że to bardzo dobra wiadomość.

Zresztą na nikonie pisałem już o tym że "w chwili obecnej żeby być na topie potrzeba nieporównywalnie większego zaplecza przede wszystkim finansowego niż w czasach analogowych. Wystarczy sobie porównać ile firm w czasach analoga wypuszczało puszki o ambicjach profi: Nikon, Minolta, Canon, Pentax, Olympus, Yashica, Contax, Leica, Ricoch - może nie wszystkie jednocześnie. W czasach AF-a powiedzmy zostały te cztery na początku. A teraz kiszka. Canon, Nikon i koniec. Do tego spora część z tych firm już nie istnieje (przynajmniej na rynku foto). Świat się zmienił przez ostatnich 20-lat i to bardzo."

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    ale Kaleid jak zwykle posprzatal co jemu pasowalo
    I bardzo dobrze zrobił.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 28-02-2007 o 22:56
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów