Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Sprawdzenie liczby wykonanych zdjęć

vpGregP
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz1972 Zobacz posta
    A po co więcej ? Przecież CANONY się nie psują :-):-):-)

bron Boze nie po to by CANONY serwisowac, ale zeby sobie sprawdzac ile sie juz napstrykalo zdjec

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vpGregP Zobacz posta
    Czyli jesli chce sie dowiedziec ile "cyknieto" fotek aparatem to musze sie pofatygowac osobiscie lub wyslac... tylko co w przypadku gdy nie wchodzi w gre ani jedno, ani drugie?
    Moze jednak gdzies na sieci znajduje sie jakis soft, ktorym mozna to sprawdzic w domu?
    TYLKO W SERWISIE MOZNA SPRAWDZIC ILOSC ZROBIONYCH ZDJEC* nie da sie tego zrobic w domu, w sieci nie ma zadnego softu... TYLKO SERWIS !!!!

*- nie dotyczy serii 1 canona

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Czyli jesli chce sie dowiedziec ile "cyknieto" fotek aparatem to musze sie pofatygowac osobiscie lub wyslac... tylko co w przypadku gdy nie wchodzi w gre ani jedno, ani drugie?
    W tym wypadku mogę podać Ci inną odpowiedz. Jedyna jej wada jest taka, ze będzie nieprawdziwa.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Zresztą gdyby cień takiego softu się gdzieś pojawił w necie to dawno by już było po sprawie także nawet jeśli masz zamiar szukać to szkoda czasu bo na pewno nie ma .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

wd
    Guest

Domyślnie

Nie mówiąc już o tym, że wtedy zapewne pojawiłby się soft zarówno do odczytu jak i do zmiany ilości zdjęć Czyli odczyt i tak byłby średnio wiarygodny, bo możnaby tam zapisać dowolną liczbę.

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

A tak na marginesie, "siec" serwisowa Canona w przypadku sprzetu foto jest delikatnie mowiac rozbrajajaca. Jeden jedyny punkt serwisowy na caly kraj... toz to wstyd! Canon powinien cos z tym zrobic!
    Pozostali też mają po jednym punkcie serwisowym na kraj i wystarcza, choć masz rację, że jest kłopotliwe dla tych, którzy mieszkają daleko od serwisu.
    Zgłoś się do Canona z propozycją, że otworzysz punkt serwisowy a zobaczysz ile będzie to Ciebie kosztowało, chyba szybko zrezygnujesz... No chyba, że będziesz serwisował Canona, Nikona, Olympusa, Pentaxa, Panasonica etc... to może wyjdziesz na swoje.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie Czy w 5d można sprawdzić ilość zdjęć ??

Czy to jest możliwe tylko w 1 ???

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scooter Zobacz posta
    Czy to jest możliwe tylko w 1 ???
    Jeśli mowa o przebiegu migawki to samemu możesz w jedynkach. W 5-tce tylko żytnia .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jeśli mowa o przebiegu migawki to samemu możesz w jedynkach. W 5-tce tylko żytnia .
    A wiesz może jak? Bo szukam w apracie i na forum i nie mogę nigdzie znaleźć.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KvM Zobacz posta
    A wiesz może jak? Bo szukam w apracie i na forum i nie mogę nigdzie znaleźć.
    Ale mowa jest o którym aparacie?
    Kapitan Wagner

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów