Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Mieszany widok

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

gorzej jak ktos bedzie chcial zrobic jakas prowokacje i pojdzie to na konto ekologow.

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez monisiek Zobacz posta
    gorzej jak ktos bedzie chcial zrobic jakas prowokacje i pojdzie to na konto ekologow.
    Byłem w ich obozowisku. To poważni ludzie, są dobrze zorganizowani, spokojni i jak dotoąd ograniczają swoje działania tylko do lasu nad Rospudą, więc trudno będzie narazie przypisać im jakieś niecne uczynki, zwłąszcza kiedy nie będa ich dziełem. Obawiałbym się bardziej zaczepek ze strony jakichś miejscowych idiotów.
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Bywalec

Domyślnie

Referendum to strata czasu i pieniędzy.
    Jesteśmy w UE więc referendum nic nie da.

Bywalec Awatar monisiek
    Miasto
    chicago

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Biperek Zobacz posta
    Byłem w ich obozowisku. To poważni ludzie, są dobrze zorganizowani, spokojni i jak dotoąd ograniczają swoje działania tylko do lasu nad Rospudą, więc trudno będzie narazie przypisać im jakieś niecne uczynki, zwłąszcza kiedy nie będa ich dziełem. Obawiałbym się bardziej zaczepek ze strony jakichś miejscowych idiotów.
    zeby byc wiarygodnym trzeba byc powaznym i miec profesjonalne podejscie a co do idiotow to wszedzie ich pelno. mam nadzieje, ze w weekend po paru glebszych co niektorzy "miejscowi" nie beda chcieli przekonywac na sile ekologow do swoich racji.

Uprawnienia umieszczania postów