Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: problemy ??? z 24-70

Mieszany widok

Drogos
    Guest

Domyślnie

a wiec juz odpowiadam:

b&h to pelna profeska ..powazna instytucja ....wysylka zaraz po zlozeniu zamowienia .....obsluga klienta rewelacyjna...adorame zawsze uwazalem za firme blizniacza ...te same ceny te same produkty ...przez chwile nawet sadzielm ze to ta sama firma pod dwoma szyldami ( jest takich wiele na necie ..) a jednak nie ...5d + pare obiektywow kupilem w b&h ...potem kolejne w adoramie bo mieli wiekszy wybor filtrow wiec stwierdzielm ze wszystko za jednym zamachem poleci ....nastepnego dnia po zlozeniu zamowienia dzwoni typ i zaczyna sciemniac ze sa problemy z moim zamowieniem, ze im sie adres nie zgadza a tak w ogole to ja chce kupic filtr hoya'i ale on ma dla mnie lepsza oferte ..."bo te filtry tiffen ......." no i dal dobra cene wiec wcisnal mi te filtry tiffen tym bardziej ze do hoya'i nei bylem do konca przekonany ..... paka przyszla dopiero po tygodniu ..filtry tiffen okazaly sie zlym wyborem i pozostal niesmak po tej adoramie ..tyle ....

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Drogos Zobacz posta
    ...5d + pare obiektywow kupilem w b&h ..
    a czy mozesz mi powiedziec jak z "jakoscia" tych obiektywow?
    ja swoje dwa kupilam wlasnie tam i jestem z nich zadowolona (pewnie dlatego ze nie robie testow na BF i FF ) ale slyszac tyle zlego o 24-70L ktory zamierzam wlasnie tam kupic, boje sie wysylkowych zakupow...

Znajomy ktory od kilku lat robi zakupy w b&h chwali swoje 24-70 ale co do niego to nie mam zaufania wiec dopoki nie przypne tego egzemplarza do swojego 30d to nie bede wiedziala czy faktycznie jest ok.

dlatego pytam czy jestes zadowolony z b&h nietylko z powodu obslugi

pzdr

Uprawnienia umieszczania postów