Zamieszczone przez
Kuba60
Zgadzam się z tym, że sforujesz mnie jak niesfornego chłopca. Ale... jak pisaliśmy o podstawach prawnych i poczynaniach twórców tego prawa (Stokłosa) to napisałeś, że to całkiem inna sprawa. Teraz nakłaniasz do zapomnienia o dolinie Rospudy i zajęcia się innymi miejscami. To Pogonus jest inna sprawa. Przyjdzie czas to zajmniemy się. Ja na razie czekam na odzew w sprawie budowy tarczy antysowieckiej (antyrakietowej). Też inna sprawa, jak mieszać to na całego. Czekam na kolejnych, wykształconych za pieniądze podatnika ludzi, którzy w sposób merytoryczny i kulturalny przekonają nas o słuszności inwestycji. I Rospuda i tarcza anty... to ten sam problem. Arogancja władzy i jej przy****sów. To znaczy ludzi, którzy za marne pieniądze uzasadnią wszystko. Sorki, ale zaliczam Cię do tej kategorii.
Już mam tego tematu serdecznie powyżej uszu. Widzę, że masz poparcie moderatora, a tym samym (pośrednio) właściciela forum. Więc to nie miejsce dla moich podlądów. Bawcie się wesoło! Pozdrawiam i do spotkania w plenerze.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Napisałem!