Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1093

Wątek: Dolina Rospudy - protest!

Mieszany widok

Kuba60
    Guest

Domyślnie

Zgadzam się z tym, że sforujesz mnie jak niesfornego chłopca. Ale... jak pisaliśmy o podstawach prawnych i poczynaniach twórców tego prawa (Stokłosa) to napisałeś, że to całkiem inna sprawa. Teraz nakłaniasz do zapomnienia o dolinie Rospudy i zajęcia się innymi miejscami. To Pogonus jest inna sprawa. Przyjdzie czas to zajmniemy się. Ja na razie czekam na odzew w sprawie budowy tarczy antysowieckiej (antyrakietowej). Też inna sprawa, jak mieszać to na całego. Czekam na kolejnych, wykształconych za pieniądze podatnika ludzi, którzy w sposób merytoryczny i kulturalny przekonają nas o słuszności inwestycji. I Rospuda i tarcza anty... to ten sam problem. Arogancja władzy i jej przy****sów. To znaczy ludzi, którzy za marne pieniądze uzasadnią wszystko. Sorki, ale zaliczam Cię do tej kategorii.
    Już mam tego tematu serdecznie powyżej uszu. Widzę, że masz poparcie moderatora, a tym samym (pośrednio) właściciela forum. Więc to nie miejsce dla moich podlądów. Bawcie się wesoło! Pozdrawiam i do spotkania w plenerze.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Faszyzm

Widzę stare stalinowskie hasło, że kto nie jest z nami, jest faszystą. Jak czegoś jeszcze nie wiesz, to przeczytaj regulamin i pisz do admina.
    Napisałem!
    Ostatnio edytowane przez Kuba60 ; 17-02-2007 o 15:41 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

@ Kuba

Dobry post, pozdrowienia dla wszystkich

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kuba60 Zobacz posta
    Zgadzam się z tym, że sforujesz mnie jak niesfornego chłopca. Ale... jak pisaliśmy o podstawach prawnych i poczynaniach twórców tego prawa (Stokłosa) to napisałeś, że to całkiem inna sprawa. Teraz nakłaniasz do zapomnienia o dolinie Rospudy i zajęcia się innymi miejscami. To Pogonus jest inna sprawa. Przyjdzie czas to zajmniemy się. Ja na razie czekam na odzew w sprawie budowy tarczy antysowieckiej (antyrakietowej). Też inna sprawa, jak mieszać to na całego. Czekam na kolejnych, wykształconych za pieniądze podatnika ludzi, którzy w sposób merytoryczny i kulturalny przekonają nas o słuszności inwestycji. I Rospuda i tarcza anty... to ten sam problem. Arogancja władzy i jej przy****sów. To znaczy ludzi, którzy za marne pieniądze uzasadnią wszystko. Sorki, ale zaliczam Cię do tej kategorii.
    Już mam tego tematu serdecznie powyżej uszu. Widzę, że masz poparcie moderatora, a tym samym (pośrednio) właściciela forum. Więc to nie miejsce dla moich podlądów. Bawcie się wesoło! Pozdrawiam i do spotkania w plenerze.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Napisałem!
    Bardzo mi przykro, ale jak widzę niewiele zrozumiałeś i wyniosłeś z toczącej się tu dyskusji. Ponadto unosisz się gniewem i co gorsza, gniew ten kierujesz przeciwko swoim adwersarzom! Spróbuj obronić swoje poglądy i zajmowane stanowisko rzeczowymi argumentami (ale nie np. kijem baseballowym! ;-)), a nie będziesz musiał odwoływać się do niegrzecznych inwektyw i pomówień. Również Twoi adwersarze spojrzą na Ciebie życzliwie (może ich przekonasz?...) :-D .

Cytat Zamieszczone przez slawi_3000 Zobacz posta
    @ Kuba

Dobry post, pozdrowienia dla wszystkich
    Bez komentarza...
    Ostatnio edytowane przez Pogonus ; 17-02-2007 o 16:32 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów