Pokaż wyniki od 1 do 10 z 369

Wątek: Matowka 350D, moment w zyciu ojca i tworcy...

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

A ja nie wiem czy wogóle jeszcze coś produkuje - kasę wysłałem dwa tygodnie temu i CISZA :-( nie dostałem wogóle potwierdzenia że otrzymał, nie mówiąc już o wysyłce...

Dopiero zaczyna Awatar nuovo
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olgierd Zobacz posta
    A ja nie wiem czy wogóle jeszcze coś produkuje - kasę wysłałem dwa tygodnie temu i CISZA :-( nie dostałem wogóle potwierdzenia że otrzymał, nie mówiąc już o wysyłce...
    Pisałem ostatnio do Andee'ego i potwierdził moją wpłatę i powiedział, żebym czekał... więc czekam:rolleyes: .

ps. Chłop jest pewnie zabiegany. Jak nie jesteś pewien to napisz do Niego i zapytaj sie o przelew.

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie rebel xt

Czy ktoś z was zamówił może matówkę do amerykańskiego odpowiednika 350d, czyli rebela xt? swoja zamówiłem właśnie do 350d gdyż gdyż byłem przekonany, że to w zasadzie te same aparaty. Niestety wystąpiły pewne problemy z przesunięciem punktu ostrości i nie wiem, czy nie wynikają one z delikatnych różnic w wymiarych matówek tych 2 modeli(a może jednego tylko z różnymi znaczkami ). Bardzo proszę o podzielenie się informacją gdyż na pewno pozwoli to na lepsze zdiagnozowanie przyczyny usterki. dzięki

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    Niestety wystąpiły pewne problemy z przesunięciem punktu ostrości i nie wiem, czy nie wynikają one z delikatnych różnic w wymiarych matówek tych 2 modeli(a może jednego tylko z różnymi znaczkami ).
    Moim zdaniem wynika to tylko z tolerancji w fabryce. Fabrycznie montowane matówki maja podkładki o różnej grubości dobierane w zależności od tego, jak wyszło gniazdo matówki.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nuovo Zobacz posta
    Pisałem ostatnio do Andee'ego i potwierdził moją wpłatę i powiedział, żebym czekał... więc czekam:rolleyes: .

ps. Chłop jest pewnie zabiegany. Jak nie jesteś pewien to napisz do Niego i zapytaj sie o przelew.
    ...minęły już TRZY tygodnie, a po Andee'm ślady zaginęły:sad:. Kasa dawno wysłana, wielokrotnie wysyłane do Andee'go maile bez odpowiedzi, a o matówce ani widu ani słychu.

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olgierd Zobacz posta
    ...minęły już TRZY tygodnie, a po Andee'm ślady zaginęły:sad:. Kasa dawno wysłana, wielokrotnie wysyłane do Andee'go maile bez odpowiedzi, a o matówce ani widu ani słychu.
    nic sie nie boj, odezwie sie
    350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona

Uprawnienia umieszczania postów