Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

Wątek: Forum Nikona leży :(.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klosiu Zobacz posta
    żałosne
    kocham takie wielkie słowa szczególnie jak ktos chce błysnąc wielkoscią...

wyluzuj stary przeciez nikt ciebie nie poniewiera wiec po co zaraz takie mocne słowa?

Cytat Zamieszczone przez Klosiu Zobacz posta
    mysle ze to kwestia przyzwyczajenia ale jedno musisz przyznac - odbior zdjec na ciemnym tle jest nieporownywalnie lepszy
    z fotkami to masz racje ale źle sie czyta w inwersji to bardziej meczy wzrok a na forum chyba bardziej o tresc chodzi jak same foty, do zdjęc mozna zrobic dodatkowo wyskakująca fotke na ciemnym tle po ponownym kliknieciu zdjęcia

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Muflon, przesadzasz. Nikt tutaj zlego slowa nie napisal i podejrzewam, ze nie mial nawet takiego zamiaru. Ja jestem daleki od tego, lubie forum N. Wydaje mi sie, ze CB zaczyna cierpiec na totalny brak poczucia humoru. Wystarczy cos napisac, czego ktos nie zrozumie lub zle zinterpretuje i od razu uwazane jest to za zenade. Troszke wiecej luzu proponuje.

BTW: myslalem, ze slawny motyw "wpisujcie swoje miasta" kazdy skojarzy ...no ale coz, mylilem sie.
    w pełni sie pod tym podpisuje... ostatnio w kwestiach poczycia humoru panuje tu przerost formy nad trescia... ja rozumiem ze rządzący(szczególnie wierchuszka PIS i pałac prezydencki) tak sie zachowują bo oni to mają zero dystansu do siebie i swiata ale zeby młodzi ludzie tak mieli...

dosłownie momentami to jak w RM
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 13-02-2007 o 16:22
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uprawnienia umieszczania postów