ja mam tylko starego 21" Soniacza nic specialnego... ale jakos szkoda mi go wywalic i zamienic na plazme bo działa![]()
a ja zawsze kierowałem sie zasada by nie naprawiac niezepsutego![]()
ja mam tylko starego 21" Soniacza nic specialnego... ale jakos szkoda mi go wywalic i zamienic na plazme bo działa![]()
a ja zawsze kierowałem sie zasada by nie naprawiac niezepsutego![]()
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Zaraz się okaże, że wszyscy od lat wiernie kibicowali polskim szczypiornistom![]()
PS. Mimo wszystko gratuluję finału! Życzę jak najlepiej.
Ja tu wyczuwam kolejna manie narodowa na miare Malysza i Kubicy. Az strach pomyslec co by sie stalo, gdyby jakis Polak zdobym mistrzostwo swiata w szachach. Wyobrazasz sobie miliony Polakow przed telewizorami ogladajacych z wypiekami na twarzach osmio godzinny turniej szachowy?![]()
ale co, czy to nie jest miłe?
W końcu coś w polskim sporcie zaskoczyło. Siatkarze, teraz piłka ręczna. Dla mnie to dobra wiadomość.
Ciekaw jestem za to jak Adamek sobie poradzi w najbliższą niedzielną noc.
Planuję zasiąść przed TV. Ostatnio byłem na walce 'Diablo' (pod samym ringiem 8)) i jakoś tak mi się spodobałoAle myślę, że mi przejdzie.
Nie żebym był zagorzałym kibiciem boksu. Kiedyś kibicowałem NBA. Teraz nie mam możliwości oglądania NBA w ogóle.
ja tam powiem szczerze ze w skokach to najbardziej kibicowałem Nykanenowi 15 lat temu
ale tu nie chodzi oto czym sie kto interesuje tylko o to ze nasi wygrywają i juz nie wazne w czym... (dlatego lubiłem oglądac Trylogie, Krzyżaków, Czterech Pancernych i Klosa)
a za piłką ręczną nie przepadam jak również siatkowa, wodną a nawet nie wiem czy jeszcze nożna lubie.... jedyna piłka jaka mnie kręci to plażowa kobiet![]()
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple