Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: prośba o poradś dotyczącą servisu 30D -- mam wątppilwości

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Rafał Gutowski
    Miasto
    Ludwigshafen - Germany

Domyślnie

Zastanów się... jeżeli masz jeszcze gwarancję... może jednak warto z niej zrobić użytek. W myśl niemieckich przepisów, gwarancja obowiązuje 2 lata od zakupu danego produktu (w ciągu 14 dni masz prawo zwrócić nieużywany artykół do sklepu - bo np. Ci się nie podoba - to tak na marginesie).
    Co do samego faktu współpracy w niemieckim MM to muszę powiedzieć, że życzył bym sobie, żeby i w Polsce tak było. W przypadku reklamacji stosują w 99% przypadków, zasadę, że klient ma rację i nie wdają się w zbędne dyskusję tylko najczęściej wymieniają sprzęt na nowy. Wiem z własnego doświadczenia...
    A jeszcze jedno - reklamację możesz zgłosić w dowolnym sklepie MM, niekoniecznie w tym gdzie sprzęt był kupiony.
    EOS 40d + BG-E2N, EOS 350d + BG-E3 + Kit (EFs 18-55); EOS 3000v + Kit (EF 24-90); EF 17-40 f/4 L USM; EF 70-200 f/4 L USM; EF 50 f/1.4 USM; 430 EX; 580 EX II; etc, etc...
    www.rg-foto.eu

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał Gutowski Zobacz posta
    Co do samego faktu współpracy w niemieckim MM to muszę powiedzieć, że życzył bym sobie, żeby i w Polsce tak było. W przypadku reklamacji stosują w 99% przypadków, zasadę, że klient ma rację i nie wdają się w zbędne dyskusję tylko najczęściej wymieniają sprzęt na nowy. Wiem z własnego doświadczenia...

w polskim mm zdarzyło mi się kilkakrotnie oddawać płyty i kasety wideo. ostatnio kasetę wideo wymieniłam na płytę dvd praktycznie bez podawania przyczyn. Nic nie sprawdzali o nic nie pytali
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Uprawnienia umieszczania postów