Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: przykładowe zdjęcia z aparatów A530 albo A540

Coś już napisał
    Miasto
    Zduńska Wola/Wwa

Domyślnie przykładowe zdjęcia z aparatów A530 albo A540

witam. mój kumpel zastanawia się nad kupnem apratu do 700 patrzyłem na allegro no i chciałbym zobaczyć przykładowe sample z aparatów A530 albo A540 jeżeli byłby ktoś taki uprzejmy i mi wysłał to będę bardzo wdzięczny mój mail lukaszg9@o2.pl interesują mnie foty głownie makro no i takie jakieś widoczki coś z domu foty .
    lub ktoś zaproponuje inny model do 700zł ?? z góry dzięki pozdrawiam. Łukasz

Początki nałogu
    Miasto
    Somewhere in Europe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vesper Zobacz posta
    witam. mój kumpel zastanawia się nad kupnem apratu do 700
    Do 700 czego ?
    patrzyłem na allegro no i chciałbym zobaczyć przykładowe sample z aparatów A530 albo A540
    Na allegro raczej nie umieszczają sampli. To można znaleźć na portalach foto.
    jeżeli byłby ktoś taki uprzejmy i mi wysłał to będę bardzo wdzięczny mój mail lukaszg9@o2.pl
    A o google słyszałeś ?
    interesują mnie foty głownie makro
    Macro w A530 lub A540 ?
    no i takie jakieś widoczki coś z domu foty .
    FOTA jest dealerem BMW w Trójmieście. Myślę, że z jego domu trudno będzie uzyskać zdjęcia.
    lub ktoś zaproponuje inny model do 700zł ??
    Jest ich sporo. Może coś na temat oczekiwań w stosunku do aparatu ?

M@riusz
    Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Coś już napisał
    Miasto
    Zduńska Wola/Wwa

Domyślnie

sorry trochę niewyraźnie się wyraziłem do 700 zł a foty będę robił MACRO no i głównie na aukcje do allegro, ale powinien być niezbyt wielki jakieś imprezki czy kinder bale również na pewno chciałbym z nim zaliczyć czekam na propozycje

Ralf_flar
    Guest

Początki nałogu
    Miasto
    Somewhere in Europe

Domyślnie

-> Tutaj <- masz zdięcia z Canon PowerShot A530, a -> Tutaj <- z Canon PowerShot A540.
    Do celów jaie opisałeś, jeden i drugi jest O.K.

M@riusz
    Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Uprawnienia umieszczania postów