Pokaż wyniki od 1 do 10 z 188

Wątek: [ battle ] zdjęcia ślubne

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

ok juz pisze - 1 zdjecie z 1 zestawienia jest pomyslowe, zawiera jasne przeslanie podane w humorystyczny sposob i z pewnoscia nalezy do zdjec jakie zapadaja w pamieci. Nie wiem czy jest to oryginalny pomysl autora czy nie, ale w przypadku braku zdjec z ceremoni ślubnej (nie czytalem ale czyzby ceremoni mialo w battle nie byc?) typuje to. Nie wiem czy wyrazilem sie dośc jasno - chcialbym poznac tez Twoja opinie.
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Początki nałogu Awatar Moris
    Miasto
    Alt Tarnowitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris75 Zobacz posta
    ... ale w przypadku braku zdjec z ceremoni ślubnej (nie czytalem ale czyzby ceremoni mialo w battle nie byc?) typuje to.
    ... a mnie się zdawalo że foto nr 2 w serii 1 to właśnie ceremonia ... choć równie dobrze można je klasyfikować jako "poza ceremonialne" bo zdaje się że para młoda dziękuje na nim kapłanowi za udzielenie im sakramentu małżeństwa...
    ( tyko czy jest to częścią ceremoni czy też nie )

... ale oczywiście moge się mylić :neutral:

... co do foty nr 1 z zestawienia nr 1 to zgadzam się w pełni z Twoją opinią. Jednakże nie mogę zgodzić się ze stwierdzeniem, że cała reszta jest poza moimi wyobrażeniami na temat fotek ślubnych gdyż w serii drugiej i trzeciej ( nie jestem pewien czy oglądałeś ? ) jest (IMHO oczywiście) naprawdę dużo całkiem przyzwoitej fotografii ślubnej.

Początki nałogu Awatar kris75
    Miasto
    pomorze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Moris Zobacz posta
    ... a mnie się zdawalo że foto nr 2 w serii 1 to właśnie ceremonia ... choć równie dobrze można je klasyfikować jako "poza ceremonialne" bo zdaje się że para młoda dziękuje na nim kapłanowi za udzielenie im sakramentu małżeństwa...
    ( tyko czy jest to częścią ceremoni czy też nie )

... ale oczywiście moge się mylić :neutral:

... co do foty nr 1 z zestawienia nr 1 to zgadzam się w pełni z Twoją opinią. Jednakże nie mogę zgodzić się ze stwierdzeniem, że cała reszta jest poza moimi wyobrażeniami na temat fotek ślubnych gdyż w serii drugiej i trzeciej ( nie jestem pewien czy oglądałeś ? ) jest (IMHO oczywiście) naprawdę dużo całkiem przyzwoitej fotografii ślubnej.
    forum jest wlasnie od wyrazanie opinii z ktorymi mozna sie zgadzac lub nie, a najlepiej podawac tez wlasne argumenty i opinie. Na naszym forum jest osoba, ktora ma w swojej galerii wpaniale zdjecia ślubne z ceremonii. Tam sa rozne ujecia z różnych części słubu, jednak te z ceremonii sa dla mnie kwintesencja tego wydarzenia - stąd tez po prostu oczekiwalem ze obejrze sobie zdjecia z kosciołów.
    ________
    Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
    Immanuel Kant

Początki nałogu Awatar piszczal
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris75 Zobacz posta
    ok juz pisze - 1 zdjecie z 1 zestawienia jest pomyslowe, zawiera jasne przeslanie podane w humorystyczny sposob i z pewnoscia nalezy do zdjec jakie zapadaja w pamieci. Nie wiem czy jest to oryginalny pomysl autora czy nie, ale w przypadku braku zdjec z ceremoni ślubnej (nie czytalem ale czyzby ceremoni mialo w battle nie byc?) typuje to. Nie wiem czy wyrazilem sie dośc jasno - chcialbym poznac tez Twoja opinie.
    Tak wyraziłes sie teraz zrozumiale dla mnie.
    Jeśli chodzi o moją opinię to o zdjęciach nie chcę się jeszcze przed zakończeniem battla wypowiadać, bo sam jestem jego uczestnikiem.
    Niektóre zdjęcia odbiegają jednak od mojego wyobrażenia o tym co chciałbym mieć w ślubnym albumie, nie powiem narazie które i dlaczego.

pozdrawiam
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Uprawnienia umieszczania postów