Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Gdzie przetestuje przed zakupem?

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Gdzie przetestuje przed zakupem?

Czy jest w Polsce sklep badz TIP ktory posiada kilka sztuk canona 24/1.4 i pozwoli na miejscu przetestowac, aby wybrac najlepszy egzemplarz?

Początki nałogu
    Miasto
    Somewhere in Europe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robsonikus Zobacz posta
    Czy jest w Polsce sklep badz TIP ktory posiada kilka sztuk canona 24/1.4 i pozwoli na miejscu przetestowac, aby wybrac najlepszy egzemplarz?
    Myślę, że nikt z nas nie wie, jaki jest stan magazynów sklepów foto. Natomiast przetestować pozwala ogromna większość. Zerknij na wątek -> http://canon-board.info/showthread.php?t=17177 może coś Ci się rozjaśni...

M@riusz
    Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Hmm dotarlem do fotoit, maja jedna sztuke 24/1.4 cena porazajaca w porownaniu do cen z USA. Prosba do kogos z grupowiczow: lata ktos regularnie do Stanow i moglby pomoc w sciagnieciu do Polski?
    pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

lata ktos regularnie do Stanow i moglby pomoc w sciagnieciu do Polski?
    Ku przestrodze:
    http://canon-board.info/showthread.p...325#post258325
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Może z tym być spory problem. To stosunkowo mało popularne szkło.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

chyba bedzie sie musial zmobilizowac i poszukac kogos kto wybiera sie do usa i zna sie na sprzecie foto bo cena hmmm w stanach cos kolo 3100zl, w Polsce jeden egzemplarz w fotoit za bagatela 5200zl co za dziwny kraj ot takie tylko luzne przemyslenia
    pozdrawiam

Coś już napisał

Domyślnie

chyba bedzie sie musial zmobilizowac i poszukac kogos kto wybiera sie do usa i zna sie na sprzecie foto bo cena hmmm w stanach cos kolo 3100zl, w Polsce jeden egzemplarz w fotoit za bagatela 5200zl co za dziwny kraj ot takie tylko luzne przemyslenia
    pozdrawiam
    W B&H 1090$ + TAX = ok. 1180$ x 3zł. = 3540zł.

Polecam za 500$ kupić bilet :wink: i na jeden dzień na zakupy do N.Y. :-P Przy okazji jakieś fotki ...

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

hmm popatrzylem ceny biletow z w-wy do ny(ale gdzie masz za 500$ wiesz ze to nie jest glupia opcja, poleciec i kupic np 3-4 szkielka i wychodzisz na swoje jak najbardziej.....dobre dobre, podoba mi sie
    Ostatnio edytowane przez robsonikus ; 20-01-2007 o 11:33

Uprawnienia umieszczania postów