Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1480

Wątek: Filtry polaryzacyjne

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar wojtek_j
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Polecam lekturę tego wątku a także Regulaminu Forum, ze szczególnym uwzględnieniem pkt 3
    Nie ufam google ufam canon-board.Jak do tej pory miałem same dobre rady więc nimi się będę kierował.O regulaminie wiem.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek_j Zobacz posta
    Nie ufam google ufam canon-board....
    Ok, ale co ma do tego google, oprócz tego że lepsza od forumowej wyszukiwarka Jaca jest na nim oparta Popatrz na to w ten sposób: mnożenie wątków powoduje że potem, żeby zebrać opinie na dany temat, trzeba spędzić dość dużo czasu na odnalezienie i przeczytanie kilku czy kilkunastu, zamiast jednego.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ok, ale co ma do tego google, oprócz tego że lepsza od forumowej wyszukiwarka Jaca jest na nim oparta Popatrz na to w ten sposób: mnożenie wątków powoduje że potem, żeby zebrać opinie na dany temat, trzeba spędzić dość dużo czasu na odnalezienie i przeczytanie kilku czy kilkunastu, zamiast jednego.
    Dobrze przepraszam więcej się nie powtórzy można już zamknąć wątek bo już kupiłem ten co mi kolega polecił.Dzięki.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojtek_j Zobacz posta
    Dobrze przepraszam więcej się nie powtórzy można już zamknąć wątek bo już kupiłem ten co mi kolega polecił.Dzięki.
    To chyba dobrze zrobiłeś, czyszczenie wielopowłokowych filtrów Hoyi wymaga duuuuuużo cierpliwości ;-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To chyba dobrze zrobiłeś, czyszczenie wielopowłokowych filtrów Hoyi wymaga duuuuuużo cierpliwości ;-)
    Wiem mam już 2 filtry Hoyi ale myślałem że czarny kolor na pudełeczku naprawdę znaczy super.Niestety kolejny chwyt reklamowy.

Uprawnienia umieszczania postów