Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: problem z funkcjami w eos 300d

Początki nałogu Awatar tomaj_2
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez senturion Zobacz posta
    chodzi Ci o 3200 ISO
    Mam UNDUTCHABLES 0.2.3 i działa w jak najlepszym porządku
    Nie stary - chodziło mi o to że w trybach tematycznych można wybrać RAW ale nie można wybrać wartości ISO - zawsze jest Auto
    Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego +Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
    Moje wypociny

Bywalec Awatar senturion
    Miasto
    Leżajsk-Dębica: Podkarpackie

Domyślnie

no fakt nie działa
    ale może ktos sie zmobilizuje i poprawi soft, Ciekawe co porabia Wasia
    REBEL+KIT+BG-E1+Kingston 512 MB+SanDisk 1GB+statyw hama+czas pokaże :rolleyes:

nadnad
    Guest

Domyślnie

jaki soft polecacie do 300D
    wgranie "jakiegoś" innego niż oryginalny softu przyprawia mnie o lekkie drżenie serca. jeżeli jest coś godnego uwagi to prosiłbym o rekomendacje.

Bywalec Awatar senturion
    Miasto
    Leżajsk-Dębica: Podkarpackie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nadnad Zobacz posta
    jaki soft polecacie do 300D
    wgranie "jakiegoś" innego niż oryginalny softu przyprawia mnie o lekkie drżenie serca. jeżeli jest coś godnego uwagi to prosiłbym o rekomendacje.
    http://canon-board.info/showthread.php?t=2471 jest troche bardziej dopracowany od Wasie
    REBEL+KIT+BG-E1+Kingston 512 MB+SanDisk 1GB+statyw hama+czas pokaże :rolleyes:

nadnad
    Guest

Domyślnie

http://www.tomaszp.neostrada.pl/firmware/
    ściągnąłem pliki z linka powyżej- ale jak doszło do rozpakowania softa - kaplica (błąd w pliku podczas rozpakowywania) totalcom mnie nigdy nie zawiódł. wydaje mi się że gdzieś indziej leży przyczyna.
    Byłbym wdzięczny za jakiś inny link.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

http://www.tomaszp.neostrada.pl/firmware/
    ściągnąłem pliki z linka powyżej- ale jak doszło do rozpakowania softa - kaplica (błąd w pliku podczas rozpakowywania)
    SOA #1 czyli "u mnie działa" :-)

totalcom mnie nigdy nie zawiódł. wydaje mi się że gdzieś indziej leży przyczyna.
    Nie wiem z czym podchodzisz do tego rozpakowywania. Normalnym ZIPem to rozpakowałem na próbę i bez problemu.
    Jak nie umiesz rozpakować zipniętego pliku, to może wsztrzymaj sie z upgradem softu
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

nadnad
    Guest

Domyślnie

Nie mam zamiaru dywagować na temat moich umiejętności pakowania, rozpakowywania, zipowania, rarowania tudzież innych "banalnych" czynności - gdyż nie o naukę obsługi komp. prosze w moim poście.
    Jeżeli szanowny kolega nie jest w stanie mi udzielić odpowiedzi, podpowiedzi, pomocy w takiej formie w jakiej mógłbym się spodziewać to może lepiej niech nikomu nie pomaga.
    Oprócz nauki obsługi kompa (dla jednych) proponuję kurs czytania ze zrozumieniem (dla drugich).

Jeżeli ktoś jest w stanie podać mi inny link do UNDUTCHABLES - wielkie dzięki.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Jeżeli szanowny kolega nie jest w stanie mi udzielić odpowiedzi, podpowiedzi,
    Odpowiedź jest prosta:
    link działa, można sciągnąć i rozpakować, więc po co szukać innego. Sam skorzystałem kiedyś właśnie z tego źródła.
    Problem jest po Twojej stronie i czy tego chcesz czy nie, własnie masz problem z banalną czynnością rozpakowania :razz:
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 17-01-2007 o 15:20
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Początki nałogu Awatar tomaj_2
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Potwierdzam...link działa...właśnie przetestowałem ... w zipie są 2 pliki...oba poprawne
    Hmmm...no to jak z tymi zdolnościami
    Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego +Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
    Moje wypociny

nadnad
    Guest

Domyślnie

a inne linki znacie?

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów