Ja uzylem folii firmy Hori do Play Station Portable. CHyba najlepsza folia jaka jest! I nie narzekam. Wczeniej mialem folie w 350D. Po 1.5 roku sprzedalem, ani jednego zadrapania na LCD..
Ja uzylem folii firmy Hori do Play Station Portable. CHyba najlepsza folia jaka jest! I nie narzekam. Wczeniej mialem folie w 350D. Po 1.5 roku sprzedalem, ani jednego zadrapania na LCD..
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Głupie są te wasze posty. Niektórzy jeżdżą samochodem całe życie bez stłuczki, a niektórzy lądują na pierwszym drzewie. Ci pierwsi jednak jakoś nie trąbią do wszystkich, żeby nie zapinali pasów, bo im się wypadek nie zdarzył.
Cos czuje, ze przed polarem nakrecasz UVke, zeby Ci sie filterek nie porysowalWierz mi, ze tego tworzywa, ktore chroni LCD nie mozna tak latwo zarysowac. To nie jest jakis zwykly tandetny plastik. Wiadomo, ze jak przejedziesz po nim nozem to go zarysujesz, ale w takim przypadku to i folia Ci nie pomoze. Takie zabawy z foliami to jest po prostu przewrazliwienie.
dojrzałem cos takiego w fotojokerze, ktory o dziwo coraz bardziej poserza swoja oferte akcesoriów ale i stuffu Canona....np 1999,- za EF-S 17-85 IS USM , nie znalazłem taniej (oprócz Allegro)
aaaaaaale....owa folijka kosztuje chyba 9 zł, więc juz chciałem kupowac,ale szybko sobie pomyślałem o tym własnie topiku i....mam 9 zeta w kieszeni :P
Canon EOS Rebel; Canon Pixma 4500
folijka HAMA?
no cóż, widziałem ją
mimo waszych opinii wolałem sobie zakupić, tylko, że Bilora i ja jestem zadowolony a przede wszystkim spokojny o LCD, bo pomimo wszystkim opiniom, to TYLKO plastic a nie jakieś włókno szklane itp. zarysować można, a że nie każdy zarysował to nie oznacza, że ja nie mogę tego zrobić.
a że jak widzicie w innych tematach LCD z 30D i tak jest do **** (kolory, kontrast, ostrość) to mi folijka nie przeszkadza bardziej niż sam LCD :P
Co tam jakies folijki na LCD, czy reszta obudowy sie nie liczy ???
Proponuje cos takiego:
http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...ughType=search