Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: 35 1.4 L czy 24-70 2.8 L

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar paweleverest
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bananas Zobacz posta
    Chcesz nam uzmysłowić, że klient to "baran", to się mylisz . Dobrze zrobiony ślub, czy to przez fotografa czy video kamerzystę daję nam kilku potencjalnych klientów, którzy byli uczestnikami takiej zabawy i kiedyś sami będą potrzebować takiej usługi.
    Uważasz że takim obiektywem jak canon 24-70 2,8L nie da się zrobić dobrych zdjęć na weselu ?? Nie rozśmieszaj mnie . Jeżeli ktoś nie potrafi sobie poradzić przy pomocy tego zooma to chyba powinien zmienić hobby bo 35 1,4 napewno mu nie pomoże.Bez podtekstów oczywiście

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    Uważasz że takim obiektywem jak canon 24-70 2,8L nie da się zrobić dobrych zdjęć na weselu ??
    Oczywiście, że sobie poradzi. Ale jak miał bym wybierać i radzić to dalej obstaję za stałką i tamronem (APS-C), napewno daje mi to większe pole działania.

Cytat Zamieszczone przez paweleverest Zobacz posta
    Nie rozśmieszaj mnie . Jeżeli ktoś nie potrafi sobie poradzić przy pomocy tego zooma to chyba powinien zmienić hobby bo 35 1,4 napewno mu nie pomoże.Bez podtekstów oczywiście
    A kto pisze, że nie potrafi. Możesz mi to wskazać gdzieś w wątku? Sory, oczywiście też bez podtekstów.
    Ostatnio edytowane przez Bananas ; 12-01-2007 o 06:52

Uprawnienia umieszczania postów