czytam sobie fachowców i mi ręce opadają ..... tak naprawdę to nie wiem skąd informacje ..... w/g mnie
Acer - bardzo fajne komputerki dobry stosunek cena/jakość można mieć wypasa dużo taniej niż inne ... aha Acer w zeszłym roku sprzedał najwięcej laptpów na świecie ... i IMHO nie ma już jakiejś specjalnej różnicy jakości ze "starymi markami" a nawet jest lepszy od serii entry level większości z nich ....
Asus - to marka która z laptopami wyszła stosunkowo niedawno 4-5 lat temu co niezmienia faktu że od 10 jest jednym z najwuiększych producentów laptopów OEM dla innych często dużych marek !!! (podobno ok 25% wszystkich laptopów jest produkcji asusa) niestety słaba dystrybucja i serwis w naszym kraju ..... (firma która produkuje ARISTO)
BTW wydaje mi się że laptopy podonbnie jak inne rzeczy (telefony telewizory itp) produkowane są teraz z obliczeniem na 3-4 lata max i skończyła się epoka laptopów na 10lat ....
HP- NIGDY kto był w serwisie to wie ... żeby mi dopłacali to bym olał ......... serwis jest zły, bezczelny i mało ich obchodzi klient, robią co chcą a odwołać się można w parapet... przyklad oddajesz prawie nowego laptopa z uszkodzoną płytą główną a oni oddają inną sztukę chodzoną ale nie zniszczoną (pewnie refurb) i GÓWNO ICH TO OBCHODZI tak samo z innym sprzętem HP (jest to zgodne z prawem)- NIGDY HP