Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: na co zwrócić uwagę przy zakupie D30 (nie 30D!)

Mieszany widok

emge74
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    A co to wszystko ma do rzeczy ??
    Używane akcesoria w żaden sposób nie wpływają na zużycie migawki czy aparatu. Praca właściciela w charakterze stróża tym bardziej nie.... więc o co chodzi??
    akcesoria na pewno nie mają wpływu na zużycie migawki, nawet tak mi się nie pomyślało,
    ale tak sobie imaginuje, że może akcesoria coś mówią o charakterze w jakim mógłbyć wykorzystywany aparat tym samym może by tam mniej niż więcej określić zużycie migawki na podstawie ilości pstryknietych fot.

np. jak akcesoria bliskie są fotoreportera to wiadomo - aparat wypstrykany "do bólu", ale może wskazuje na kogoś kto lubi pstrykać robaczki - to może tych fot mniej pstryknął??

sam nie wiem - tak tylko kombinuje

-------
    aparat nie jest z allegro

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emge74 Zobacz posta
    ale tak sobie imaginuje, że może akcesoria coś mówią o charakterze w jakim mógłbyć wykorzystywany aparat tym samym może by tam mniej niż więcej określić zużycie migawki na podstawie ilości pstryknietych fot.
    np. jak akcesoria bliskie są fotoreportera to wiadomo - aparat wypstrykany "do bólu", ale może wskazuje na kogoś kto lubi pstrykać robaczki - to może tych fot mniej pstryknął??
    sam nie wiem - tak tylko kombinuje
    Aha... może i jest w tym coś sensu :-) Skoro więc tak, to mogę powiedzieć, że na reporterskie to te akcesoria na pewno nie wyglądają, zwłaszcza te obiektywy manualne :-)
    A'propos akcesoriów, to juz wcześniej ktoś radził aby wziąć ten 18-55.
    150zł i masz słoik na dobry początek.

Cytat Zamieszczone przez emge74 Zobacz posta
    aparat nie jest z allegro
    trochę zażartowałem, bo mi się tommy z tym stróżem skojarzył :-)
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uprawnienia umieszczania postów