Fajne urządzenie.Ale jak łączy się te zdjęcia w jedną całoś
by wyszedł taki filmik?
W jakim programie to obrobić?
Fajne urządzenie.Ale jak łączy się te zdjęcia w jedną całoś
by wyszedł taki filmik?
W jakim programie to obrobić?
Ostatnio edytowane przez amper ; 28-12-2006 o 23:39
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net
Czytam od niedawna duzo o sprzęcie canona i wlasnie zapomniałem, że moja d7d ma takie coś w standardzie. Można zadawać dowolny interwał czasowy. Czy jakaś puszka canona (cyfrowa) ma tą opcję w standardzie ? Zastanawiam się nad 30D i ciekaw jestem co jeszcze odkryję (braki).
Pozdrawiam
na pewno brak zdziwka, ze czujniki AF dzialaja we wszystkich kierunkach, i ze AF moze byc szybki
nie ma czegos takiego jak interwaly w Canonach. Sonolta ma to na zasadzie odziedziczenia po linii cyfranek Dimage i tez tylko dlatego, ze nikt tego nie ruszal. ficzer moze i fajny, ale uzytecznosc dosc watpliwa. jak czesto to jest potrzebne przecietnemu fotografowi w skali roku? wyjdzie 0.1 raza pod wartoscia oczekiwana?![]()
Użyteczność bardzo mała ;P Ja użyłwm kilka razy na zasadzie testów, ale już roślinkę fociłem alutka przez kilka dni gdy zostawiłem aparat na statywie i wyszło bajera ;D Czułem się jak jakiś niesamowity przyrodnik ;P
a to akurat bardzo fajne zastosowanie. zwlaszcza jak sie czlowiek z dzieckiem bawi, wiec jak ktos ma pedraka w wieku wczesnoszkolnym to interwal w aparacie lub pilocie moze dac kupe zabawy.
furory w marketingu DSLR ten ficzer moze nie zrobi, ale ten kontrargument "jury uznaje awansem" :wink:
Od wczoraj jestem posiadaczem foto wyzwalacza. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Urządzenie solidnie wykonane, no i działa![]()
Smiena 8M