Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: Pancerz na lustra

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawka

Domyślnie

przydal by mi sie na deske jak bym sie wywalil wieksze szanse na pzrzycie ale do 400 nie robia ;( :P

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maxbmx Zobacz posta
    wolał bym 1ds niz taki armor
    Nie ta cena

Ale wolal bym dozbierac
    ...

Bywalec Awatar FERRER

Domyślnie

macie racje szkoda 50$ lepiej do 1ds dozbierac

PS: znalazłem na ebay : Tu
    Ostatnio edytowane przez FERRER ; 26-12-2006 o 12:32
    Zastrzegam sobie prawo do pomyłek.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Powiem szczerze że sie zastanawiam nad tym czymś. Dzięki za linka . Robię sporo zdjęć czasami w dość ekstremalnych warunkach (góry, zima, wspinaczka) i takie cuś mogłoby mi zapewnić trochę dodatkowego komfortu psychicznego.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Drogi i dość wątpliwy ten komfort psychiczny... no cóż, każdy ma swoje pomysły.
    To taki kolejny gadżet ale wolę dozbierać kasę na coś pożyteczniejszego niż ekstra skóra do body.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Drogi i dość wątpliwy ten komfort psychiczny... no cóż, każdy ma swoje pomysły.
    Wiesz komfort psychiczny jest zawsze drogi . A co do reszty to chyba jednak sprawdzę. Zresztą czy 125 zł to znów tak strasznie dużo ?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Wiesz komfort psychiczny jest zawsze drogi . A co do reszty to chyba jednak sprawdzę. Zresztą czy 125 zł to znów tak strasznie dużo ?
    Może nawet nie ma ceny czyli jest bezcenny. Kiedy kupisz podziel się wrażeniami. Mnie ten gadżet nie przekonuje.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Zamówione . Teraz czekam i zobaczymy .
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Chętnie przeczytam opinię. I jeszcze pytanie - gdzie zamawiałeś?
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peri Noid Zobacz posta
    Chętnie przeczytam opinię. I jeszcze pytanie - gdzie zamawiałeś?
    Na ebay'u. Opinia oczywiście będzie jak tylko dojdzie, a to może trochę potrwać .
    Kapitan Wagner

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów