Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 80

Wątek: eos 300D - czy warto?

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

u mnie nigdy z AF nie bylo problemow.

Snow, uwazaj bo otworzysz puszke pandory, i tak sie dziwie ze jeszcze nikt nie odeslal Izy to testow cegiel, czy blekitnego nieba... ewentualnie do wyszukiwarki
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snow Zobacz posta
    I tym sposobem dochodzimy do wniosku że albo 1D/5D albo nic
    No to już autorka posta wie co trzeba kupić

A prawda jest taka że jej i 300d wystarczy - ale to już niestety troche przestarzała technologia i lepiej brać 400d/30d
    Poczekaj jak wyjdzie 6D to znajdą się i tacy którzy powiedzą że piątką zdjęć się nie da robić bo cośtam... .

Za dużo sie naczytałem na tym forum na temat BF/FF w tym modelu żeby go polecać Jakoś z 300d nie zauważyłem takiej ilości postów tutaj w tym temacie
    Bo 350D jest znacznie bardziej popularny. Za to w 300D lustro się urywa hehe
    Ostatnio edytowane przez MMM ; 26-12-2006 o 00:47

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Thorin, ja też nie wierzyłem - dopóki sam nie porobiłem fotek aparatem który 0,5m przed obiektem ostrość ustawiał Na szkłach typu kit czy sigma 70-300 to tak słabo było widac, ale jak podpąłem mojego tamrona to sie przestraszyłem

Ja tam nie wiem, wiem tylko że mam aparat który mi wystarcza i tyle. Niech każdy kupuje co chce, tylko niech potem nie przylatuje na forum z postami o ocene ostrości fotek :razz:

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Bo 350D jest znacznie bardziej popularny. Za to w 300D lustro się urywa hehe

Może i jest popularny, ale jak ciebie nie było a ja byłem tutaj to nawet 350d nie było w planach A urywa się w każdym (mi sie nie urwało) :razz:

A może D70 kup? podobno świetny aparat :razz:
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A może D70 kup? podobno świetny aparat :razz:
    D40 lepszy

Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Hm... tak wogóle.... to weź Iza wyłącz w cholere to forum. Obejrzyj jeszcze raz sobie aparaty na które cię stać i powróć już z aparatem tutaj bo to jednak kupowanie za poradami na forach nie jest dobrym rozwiązaniem

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Może i jest popularny, ale jak ciebie nie było a ja byłem tutaj to nawet 350d nie było w planach
    E.. coś ściemniasz - jesteś zarejestrowany w marcu 2005 i o ine pamiętam to własnie w marcu/kwietniu 2005 wyszło 350D,
    A urywa się w każdym (mi sie nie urwało) :razz:
    Na tej samej zasadzie co piszesz o urywaniu lustra ("mi sie nie urwało") to ja nie mam BF/FF - czyli - odwracając kota ogonem - a każdy ma BF/FF ?

Hm... tak wogóle.... to weź Iza wyłącz w cholere to forum. Obejrzyj jeszcze raz sobie aparaty na które cię stać i powróć już z aparatem tutaj bo to jednak kupowanie za poradami na forach nie jest dobrym rozwiązaniem
    e.. tam , potem bedzie mogła mówić, że to my tak doradziliśmy, a teraz ma BF razem z FF i na dodatek lustro odpadło i uchwyt nie pasuje ;-), i AF za wolny itd..

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    E.. coś ściemniasz - jesteś zarejestrowany w marcu 2005 i o ine pamiętam to własnie w marcu/kwietniu 2005 wyszło 350D,
    Wyszło, ale jeszcze nie było popularne - może tak sprostuje
    Na tej samej zasadzie co piszesz o urywaniu lustra ("mi sie nie urwało") to ja nie mam BF/FF - czyli - odwracając kota ogonem - a każdy ma BF/FF ?
    W każdym, ale nie w każdym się aż tak uwydatnia

Eee onanistyczne to forum - dobrze że ja najpierw kupiłem aparat a dopiero potem tu sie zarejestrowałem

Iza
    Guest

Domyślnie

Zdążyłam zauważyć. Tym bardziej, że w ciągu kilku godzin wątek rozbudował się na 5 stron (a to pewnie jeszcze nie koniec), więc tym bardziej mi się miesza.

Wstępnie jestem za 350d i dziękuję Wam wszystkim za wyczerpujące porady :* Czytanie recenzji i testów jeszcze przede mną, a być może uda mi się przetestować go własnoręcznie, co pomoże mi podjąć ostateczną decyzję. Z pewnością za kilka miesięcy wrócę tu się pochwalić

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iza Zobacz posta
    Zdążyłam zauważyć. Tym bardziej, że w ciągu kilku godzin wątek rozbudował się na 5 stron (a to pewnie jeszcze nie koniec), więc tym bardziej mi się miesza.

Wstępnie jestem za 350d i dziękuję Wam wszystkim za wyczerpujące porady :* Czytanie recenzji i testów jeszcze przede mną, a być może uda mi się przetestować go własnoręcznie, co pomoże mi podjąć ostateczną decyzję. Z pewnością za kilka miesięcy wrócę tu się pochwalić
    Jeszcze dopiszemy parę stron.. Jesteś z Krakowa to pewnie znajdzie się parę osób stamtąd, które mają te aparaty i jak ładnie poprosisz to powolą potrzymać :wink:

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iza Zobacz posta
    Czytanie recenzji i testów jeszcze przede mną
    oho!

a być może uda mi się przetestować go własnoręcznie, co pomoże mi podjąć ostateczną decyzję
    .

Życze trafnej decyzji, a testowanie własnoręczne jest znacznie lepszym rozwiązaniem niż ogladanie sampli murów czy też czytanie recenzji które często są pisane w tonie "ach och"

Z pewnością za kilka miesięcy wrócę tu się pochwalić
    No to czekamy

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów