u mnie nigdy z AF nie bylo problemow.
Snow, uwazaj bo otworzysz puszke pandory, i tak sie dziwie ze jeszcze nikt nie odeslal Izy to testow cegiel, czy blekitnego nieba... ewentualnie do wyszukiwarki![]()
u mnie nigdy z AF nie bylo problemow.
Snow, uwazaj bo otworzysz puszke pandory, i tak sie dziwie ze jeszcze nikt nie odeslal Izy to testow cegiel, czy blekitnego nieba... ewentualnie do wyszukiwarki![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Ostatnio edytowane przez MMM ; 26-12-2006 o 00:47
Thorin, ja też nie wierzyłem - dopóki sam nie porobiłem fotek aparatem który 0,5m przed obiektem ostrość ustawiałNa szkłach typu kit czy sigma 70-300 to tak słabo było widac, ale jak podpąłem mojego tamrona to sie przestraszyłem
Ja tam nie wiem, wiem tylko że mam aparat który mi wystarcza i tyle. Niech każdy kupuje co chce, tylko niech potem nie przylatuje na forum z postami o ocene ostrości fotek :razz:
Może i jest popularny, ale jak ciebie nie było a ja byłem tutaj to nawet 350d nie było w planachA urywa się w każdym (mi sie nie urwało) :razz:
A może D70 kup?podobno świetny aparat :razz:
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Hm... tak wogóle.... to weź Iza wyłącz w cholere to forum. Obejrzyj jeszcze raz sobie aparaty na które cię stać i powróć już z aparatem tutajbo to jednak kupowanie za poradami na forach nie jest dobrym rozwiązaniem
![]()
E.. coś ściemniasz - jesteś zarejestrowany w marcu 2005 i o ine pamiętam to własnie w marcu/kwietniu 2005 wyszło 350D,
Na tej samej zasadzie co piszesz o urywaniu lustra ("mi sie nie urwało") to ja nie mam BF/FF - czyli - odwracając kota ogonem - a każdy ma BF/FF?
e.. tam , potem bedzie mogła mówić, że to my tak doradziliśmy, a teraz ma BF razem z FF i na dodatek lustro odpadłoi uchwyt nie pasuje ;-), i AF za wolny itd..
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Wyszło, ale jeszcze nie było popularne - może tak sprostuje
W każdym, ale nie w każdym się aż tak uwydatniaNa tej samej zasadzie co piszesz o urywaniu lustra ("mi sie nie urwało") to ja nie mam BF/FF - czyli - odwracając kota ogonem - a każdy ma BF/FF?
Eee onanistyczne to forum - dobrze że ja najpierw kupiłem aparat a dopiero potem tu sie zarejestrowałem![]()
Zdążyłam zauważyć. Tym bardziej, że w ciągu kilku godzin wątek rozbudował się na 5 stron (a to pewnie jeszcze nie koniec), więc tym bardziej mi się miesza.
Wstępnie jestem za 350d i dziękuję Wam wszystkim za wyczerpujące porady :* Czytanie recenzji i testów jeszcze przede mną, a być może uda mi się przetestować go własnoręcznie, co pomoże mi podjąć ostateczną decyzję. Z pewnością za kilka miesięcy wrócę tu się pochwalić![]()
oho!
.a być może uda mi się przetestować go własnoręcznie, co pomoże mi podjąć ostateczną decyzję
Życze trafnej decyzji, a testowanie własnoręczne jest znacznie lepszym rozwiązaniem niż ogladanie sampli murów czy też czytanie recenzji które często są pisane w tonie "ach och"
No to czekamyZ pewnością za kilka miesięcy wrócę tu się pochwalić![]()
![]()