Zobacz wyniki ankiety: Na jaką partię będziesz głosować w nadchodzących wyborach ?

Głosujących
314. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1084

Wątek: Wątek polityczny

Mieszany widok

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Relatywnie to już tak on wygląda, na tle poprzednich, zwłaszcza ostatniego i pierwszego.
    Coś razem z Kubamanem macie małe wymagania. Wystarczy że nie będzie czerwony i już. Tylko jakoś mi to pozostaje w sprzeczności z pięknymi hasłami patriotyzmu, dumy narodowej itd, które to Kubaman chętnie głosi.
    Sorry, mam trochę większe wymagania niż warunek aby prezydent - obojętnie jaki buras - byle nie czerwony.
    Śmieszne, wyszło na to, że chyba jestem niepoprawnym marzycielem...
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Coś razem z Kubamanem macie małe wymagania. Wystarczy że nie będzie czerwony i już. Tylko jakoś mi to pozostaje w sprzeczności z pięknymi hasłami patriotyzmu, dumy narodowej itd, które to Kubaman chętnie głosi.
    Sorry, mam trochę większe wymagania niż warunek aby prezydent - obojętnie jaki buras - byle nie czerwony.
    Śmieszne, wyszło na to, że chyba jestem niepoprawnym marzycielem...
    Przecież nic dobrego o nim nie napisałem. To, że ktoś jest lepszy od gangstera Jaruzelskiego, lub cwaniaka Kwacha, to jeszcze żaden komplement. O Kaczorze jestem raczej kiepskiego zdania, ale dużo gorszego o jego absurdalnych krytykach. Zresztą Kaczor też jest socjalistą, więc podejrzany
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Przecież nic dobrego o nim nie napisałem. To, że ktoś jest lepszy od gangstera Jaruzelskiego, lub cwaniaka Kwacha, to jeszcze żaden komplement. O Kaczorze jestem raczej kiepskiego zdania, ale dużo gorszego o jego absurdalnych krytykach. Zresztą Kaczor też jest socjalistą, więc podejrzany
    uffffff ;-)
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uprawnienia umieszczania postów