Pokaż wyniki od 1 do 10 z 510

Wątek: Pentax K10D

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    co wam powiem to wam powiem, ale dobrym sposobem na ubaw jest teraz forum dpreview.com i poczytanie reakcji fanatykow roznych firm na K10D. bez urazy dla normalnych uzytkownikow firmy Pentax, ale niektorzy pentaksiarze na dpreview bija w zapiekleniu nawet fanatycznych nikoniarzy - dotychczas slynacych z plynnosci w odwracaniu kota ogonem i psychoanalitycznym "wyparciu".
    Podaj jakiś link .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Podaj jakiś link .
    www.dpreview.com

po prawej jest lista popularnych watkow. najlepsze do ogladania bitew. fakt, ze czesto podjudzanych, ale w stopniu onanizmu przekraczajacych nawet to forum i czesto wyzszej ignorancji - wiec zabawa przednia. co de facto dotyczy bez mala kazdej premiery DSLR, nie tylko K10D
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    www.dpreview.com

po prawej jest lista popularnych watkow. najlepsze do ogladania bitew. fakt, ze czesto podjudzanych, ale w stopniu onanizmu przekraczajacych nawet to forum i czesto wyzszej ignorancji - wiec zabawa przednia. co de facto dotyczy bez mala kazdej premiery DSLR, nie tylko K10D
    Dzięki . Zwykle szukam w podforum i tam jest tyle wątków, że strach się bać.
    Zresztą poczytałem manufacturę i powiem, że tam też jest nieźle . Nawet jak zwykle (przy okazji) 5D się dostało .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów