Pokaż wyniki od 1 do 10 z 510

Wątek: Pentax K10D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

O wlasnie... Wywalic to kolko i zrobic jak w D200/jedynkach. Do tego pamiec ustawien jak w nikonie... Hmmm... Gdyby on jeszcze mial FF to bym sie chyba przesiadl
    ...

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    O wlasnie... Wywalic to kolko i zrobic jak w D200/jedynkach. Do tego pamiec ustawien jak w nikonie... Hmmm... Gdyby on jeszcze mial FF to bym sie chyba przesiadl
    I jeszcze opcja z bagnetem EF

Miasto
    USA

Domyślnie

Muflonowy sposob tez jest swietny. Choc mimo wszystko z mojej praktyki az tak skomplikowanych konfiguracji malo komu potrzeba, a "pojedyncze" warunki tego typu mozna zaimplementowac paroma prostymi funkcjami w menu bez implementowania tam jakiegos jezyka skryptowego.

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    I jeszcze opcja z bagnetem EF
    Plus czerwone logo

Hmm... Nie ma jakiegos adresu gdzie takie sugestie mozna wyslac?
    ...

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Hmm... Nie ma jakiegos adresu gdzie takie sugestie mozna wyslac?
    Właśnie to forum jest od takich rzeczy. My tu sobie pogadamy, damy upust swoim marzeniom (i frustracjom) a Canon i tak ma nas głeboko w d***e

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Muflonowy sposob tez jest swietny. Choc mimo wszystko z mojej praktyki az tak skomplikowanych konfiguracji malo komu potrzeba, a "pojedyncze" warunki tego typu mozna zaimplementowac paroma prostymi funkcjami w menu bez implementowania tam jakiegos jezyka skryptowego.
    Tak, ale zawsze to będą "pojedyncze warunki", takie jakie przewidział dział... nie, nie designu, ale marketingu producenta. A mi się marzy pełne szaleństwo...

A póki co, opanowałem 1D tak, że potrafię poniżej sekundy zmienić na raz: ISO, Av<->Tv i korekcję ekspozycji

Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Właśnie to forum jest od takich rzeczy. My tu sobie pogadamy, damy upust swoim marzeniom (i frustracjom) a Canon i tak ma nas głeboko w d***e
    No ale zdaje sie Canon tego nie czyta....

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Tak, ale zawsze to będą "pojedyncze warunki", takie jakie przewidział dział... nie, nie designu, ale marketingu producenta. A mi się marzy pełne szaleństwo...

A póki co, opanowałem 1D tak, że potrafię poniżej sekundy zmienić na raz: ISO, Av<->Tv i korekcję ekspozycji
    Wiesz... Ale mi tak naprawde do szczescia nie trzeba wiecej jak przyblokowanie czasu w Av z lampa aby nie spadal ponizej 1/60. A z autoiso to juz wogole raj. Z tymi dwoma rzeczami po wprowadzeniu ustawien moge spokojnie zalac przyciski klejem (poza migawka i podgladowym oczywiscie ) i zrobic puszke (prawie) wodoszczelna
    ...

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A mi się marzy aparat zgłaszający się po włączeniu:
    canon>_
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9 Zobacz posta
    A mi się marzy aparat zgłaszający się po włączeniu:
    canon>_
    hehe... cos podobnego juz Czacha przerabial. na pierwszym plenerze z Minolta D7i, po ktorej wlaczeniu aparat zagral "przasna" melodyjke, kumple analogowcy sie zbiegli rechoczac: "pokaz no tego Windowsa"
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów