Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Zamiennik Gripa 20D/30D juz jest.

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    ja na razie ze zdjęć widzę w nim jedną wadę - brak możliwości wymiany jednego z akumulatorów bez wyłączania aparatu. (...)
    Orginalny też tak ma .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Orginalny też tak ma .
    serio? myślałem, że można wymienić jeden a aparat bierze w tym czasie prąd z drugiego. Dlatego można było wyciągać osobno akumulatorki. tutaj (delta) wyciągasz oba naraz.
    wydaje mi się, że w nikonach tak właśnie można robić.
    I am FX

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

serio? myślałem, że można wymienić jeden a aparat bierze w tym czasie prąd z drugiego. Dlatego można było wyciągać osobno akumulatorki. tutaj (delta) wyciągasz oba naraz.
    wydaje mi się, że w nikonach tak właśnie można robić.
    Tośmy się niezrozumieli. Oczywiście można jechać na jednym. Myślałem że chodzi o to czy aparat działa podczas wymiany ? Trochę dzisiaj (może przez) ten Halny jestem tępawy . Spokojnie wyjmujesz jeden - focisz - ładujesz drugi - wkładasz - zmieniasz itd. Choć ja mam tych zapasowych tyle, że i tak zawsze wymieniam dwa jednocześnie .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Myślałem że chodzi o to czy aparat działa podczas wymiany
    właśnie o to mi chodziło. czyli się nie da? hmmm, w sumie to mały problem. trudno
    co do halnego w krakowie czuć jego efekty bo wczoraj było jak na wiosne ciepło jak diabli

bo wydaje mi się, że jak byłem na prezentacji D80 to tam wspominali o tym, że jest to możliwe. zresztą konstrukcja gripa, wydawało by się, na to pozwalała. ale mniejsza z tym. moze nikon tak ma o może mi się wydaje, nie ma to znaczenia bo rozmawiamy o gripie do canona i to jeszcze połowe tańszym od oryginalnego. ważne aby się nie rozleciał podczas używania.
    Ostatnio edytowane przez mkwiek ; 10-12-2006 o 12:20
    I am FX

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

właśnie o to mi chodziło. czyli się nie da? hmmm, w sumie to mały problem. trudno
    co do halnego w krakowie czuć jego efekty bo wczoraj było jak na wiosne ciepło jak diabli

bo wydaje mi się, że jak byłem na prezentacji D80 to tam wspominali o tym, że jest to możliwe. zresztą konstrukcja gripa, wydawało by się, na to pozwalała. ale mniejsza z tym. moze nikon tak ma o może mi się wydaje, nie ma to znaczenia bo rozmawiamy o gripie do canona i to jeszcze połowe tańszym od oryginalnego. ważne aby się nie rozleciał podczas używania.
    Nie da sie, bo otwarcie klapki wylacza aparat.
    Zastanawia mnie natomiast inna rzecz - po co komu wlaczony aparat na czas wymiany akumulatorka ? :->
    Co innego jak by startowal 10 minut... ;-)
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez birez Zobacz posta
    Zastanawia mnie natomiast inna rzecz - po co komu wlaczony aparat na czas wymiany akumulatorka ?
    no dobra dobra przyczepiłem się tego ale już odpuszczam po prostu byłoby fajnie
    I am FX

Uprawnienia umieszczania postów