hehe mi sie podoba =)
Rozumiem ,że to specjalnie dla mnie....Dominik masz u mnie browarka!
ups chyba sie maly offtop robi...=]
hehe mi sie podoba =)
Rozumiem ,że to specjalnie dla mnie....Dominik masz u mnie browarka!
ups chyba sie maly offtop robi...=]
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
Dla chętnych kolejny test:
http://www.imaging-resource.com/PRODS/XTI/XTIA.HTM
Jest w nim porównanie do D80 oraz sporo sampli a także kilka zdjęć w RAW'ach do ściągnięcia (po 11-13 MB)![]()
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
Tak bez wątpienia alien to największy Wielki Elektronik jakiego widziałem tu od kiedy przyszedłem ....
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jak myślicie - na rynku pojawi sie nowy pentax, nikon, jest juz sony, jak zareaguje canon ? Tak sobie mysle czy ceny sprzetu pójdą troche w dół - mam tu na mysli ceny szkieł
Mniej sprzętu, więcej talentu.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
czy to tu sie wrzuca testy 400D? Jesli tak to prosze http://www.traumflieger.de/index.html
jest tez kilka innych testow w tym 5D, 30D
Ostatnio edytowane przez kris75 ; 01-12-2006 o 18:19
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
jestem szczesliwą posiadaczką 400D , no moze nie do konca szczesliwą. mam pewien kłopot i potrzebuje instrukcji w jez.polskim. jezeli ktokolwiek moze to prosze o podanie linku ze strona gdzie moge znalezc instrukcje
Kapitan Wagner
Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z