to może karne by zrobili...
Zwycięży Polska
Zwycięży Bułgaria
to może karne by zrobili...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Oficialnie oglaszam ze osoby typujace przegrana polski beda dostawaly tygodniowego bana![]()
![]()
POLSKAAAAAAA BIAAAAAAŁOCZERWONIIIIIIIII, POLSKAAAAAAA BIAAAAAAŁOCZERWONIIIIIIIII
POLSKA...PSTRYK PSTRYK PSTRYK, POLSKA...PSTRYK PSTRYK PSTRYK... Sorry ale to już zboczenie jest.Wygramy,nie ma bata na Naszych.
3 : 0
kto rano nie wstanie ten d***![]()
nie wiem czy sobie zdajecie sprawę z tego, ale bułgaria gra bardzo dobrze, więc walka będzie wyrównana. typuję taką sytuację, iż będzie 3:2. pierwsze dwa sety w plecy, a następnie 3 do przodu (:
a ja jutero peracuje i wstaję o 4:30![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
ja sobie mysle tak, polska nie przegrala zadnego meczu! maja swietna passe i swietna forme, czuja sie silni i sa druzyna, graja bardzo dobrze w kazdym elemencie serw, blok i atak.... wiec jesli nie teraz to kiedy?
no wiec mowie TERAZ![]()
sami tak powiedzieli - jak nie teraz to juz nigdy.
Polska! tududu Polska! tududu Polska!
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
Phi... ja rano nie wstaje bo rano sie nie klade spac po zmianie nocnej.
Niestety koncze rowno o 7 ale mam nadzieje na pieciosetowca Serbia-Brazylia to zdaze na nasz polfinal.
Obstawiam 3:2 dla nas. Bulgaria miala mocniejsze druzyny po dordze a wszystkie mecze z wyj. Brazylii wygrala.
Tylko w koncu musza oslabnac/zdenerwowac sie na siebie i oby to bylo dzis (jutro?).
hehe Vitez to witaj w klubieja tez wlasnie koncze zmiane i nie klade sie spac
)
POLSKA BIALOCZERWONII
Brazylia juz czeka![]()