ja bym z chęcią też wpadł
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Listę mogę zrobić, ale co do organizacji, to tym razem chyba nie dam rady się tematem zając. Delikatnie mówiąc mam zapier.... w pracy. Wracam do domu i padam na gębę.
Ale jeśli będziesz potrzebował jakiejś pomocy pisz śmiało. Postaram się pomóc.
I po ostatnie piszę się a każdy plener w okolicach warszawy jak i w niej samej![]()
Tym razem wejściówek nie potrzeba, więc może wystarczy ustalić godzinę spotkania i po frytach. Jak jest z wjazdem wieczorno-nocnym na PKiN?
SEBIAN
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza
To dokładnie tak samo jak, tylko że ja w szkole... No, ale mimo wszystko spróbuję się tym zająć, w kwestii wieżowców od środka. Chociaż sam nie wiem... Czy to przypadkiem nie za dużo zachodu? Może wybierzcie jeden, do którego byście chcieli wejść i wtedy coś spróbuję pokombinować![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Nie wiem jak sie to ma do trasy wyznaczonej przez mungo, ale może takie obiekty byśmy także starali się uwiecznić:
1. Pomnik nieznanego żołnierza
2. Hotel Bristol
Nocą są podobno fajnie oświetlone.
dalo by sie - tylko nie wiem czy kazdy da rade na pare km spacerku ;-) albo zrobic to tak ze nie bedziemy chodzic w kolko, czyli w jednym miejscu zostawimy polowe samochodow pojedziemy w drugie i pojdziemy w tras do piwerwszych samochodow ;-) a pozniej po drugie samochody ;-) albo rozbic to na dwa plenerki - jeden nowoczesny drugi sentymentalny?
W centrum do wszystkiego blisko. Hotel Bristol-wstyd się przyznać, ale średnio wiem, gdzie to jest... Na Krakowskim Przedmieściu? Można zrobić tę trasę co mi się udało wyznaczyć, a potem podjechać ok. 1 km na Plac Piłsudskiego. Preferowałbym spacerek, ale nie każdy lubi chodzićO której proponujecie start?
Jac-ta trasa wyznaczona przeze mnie ma ok. 3,5 km wg google earth. To chyba dużo nie jest jak na kilka godzin łażeniaPozatym kto powiedział, że całą musimy zrobić?
Oddech- na plac Piłsudskiego jest 1,3 km spod PKiN, a do Bristolu trzeba dorzucić jeszcze 300m(jeśli on znajduje się w tym miejscu, w którym myślę)
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
całkiem nidaleko jest gmach sądu (koło pomnika powastania warszawskiego) jest fajnie podświetlony ale ta strona tylnia nie widoczna od ulicy, jest też calkiem fajna wodna posadzka, w nocy fajnie to wygląda