Zobacz wyniki ankiety: Czy glosujesz

Głosujących
99. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 43 z 43

Wątek: wybory samorzadowe 2006 - Frekwencja CB i zdjecia

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Tja, tylko czasem tych głosów nie widać na statystykach/podsumowaniach później.
    Kurde ale co to ma wspolnego z waznoscia glosu? (glos jest wazny, ale niewazny) Jesli glosowalem na kandydata, ktory mial bardzo male poparcie to znaczy, ze moj glos byl niewazny? Trzeba glosowa na tych wylansowanych? Litosci

Początki nałogu
    Miasto
    Metropolia Trzebinia :D

Domyślnie

Drogi Dominiuku

Ważne jest to, że 3 osoby głowsowały na jednego kolesia i co.... w podsumowaniu miał wynik 0! Ciekawe co

Racja głos jest ważny (gdyż głosowało się normalnie) ale w moim przypadku małoznaczący więc można by powiedzieć, że wybrałem mniejsze zło gdyż ktos mog dopisać sobie głos dla kandydata jakiegos.

Jeśłi chodzi o Zielonego to zrobił jak zrobił niby wolny karaj ale nie wolno z profilu robić zdjęc Można by powiedzieć, ze Zielony zrobił tak jak ja...

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zakk Wylde Zobacz posta
    Ważne jest to, że 3 osoby głowsowały na jednego kolesia i co.... w podsumowaniu miał wynik 0! Ciekawe co
    Racja głos jest ważny (gdyż głosowało się normalnie) ale w moim przypadku małoznaczący więc można by powiedzieć, że wybrałem mniejsze zło gdyż ktos mog dopisać sobie głos dla kandydata jakiegos.
    no tak nie mozna stawiac sprawy po zalozmy ze ja glosowalem na kandydata ktory dostal 3.254.789 glosow ile znaczy moj glos? twoj to bylo 30% a moj? wiec twoj glos byl wazniejszy

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów